Live for Speed – Simulator de curse online

Live for Speed este un simulator de curse online ce si-a propus sa ofere o experienta cat mai realistica asupra controlului si comportamenului masinii. Jocul este comercial insa poate fi descarcat integral, si folosit in mod demo; daca va place puteti cumpara licenta si sa il „descuiati”.
Vi se ofera mai multe moduri de joc: Training, Multiplayer, Single Player si Hot lapping.

In modul Training veti trece prin niste „probe” care sa va pregateasca pentru cursele propriu zise. Pentru inceput veti conduce o masinuta de strada, apoi vi se da pe mana un monopost.
In modul Multiplayer aveti ocazia sa jucati cu alti impatimiti, insa cu conditia sa va fi facut cont de utilizator demo. In Single Race si Hot Lapping jucati fie cu soferi AI sau singuri incercand sa doborati recordul circuitului.

Engine-ul jocului se ocupa de simularea fizicii cauciucurilor, suspensiilor, tractiunii, aerodinamicii, cutii de viteza, ambreiaj-ului, de damage la caroserie si motor samd. In imaginea de mai sus puteti observa cauciucurile de pe spate, explodate in urma unui burnout.

Jocul merita incercat, macar pentru controlul si fizica masinii. In plus puteti conduce masina si cu ajutorul mouse-ului. De asemenea merita luat in calcul si faptul ca nu cere resurse fantastice.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

4 comentarii

Comentariile sunt închise.