ManicTime – Management al timpului petrecut la calculator

Daca doriti sa va folositi cat mai eficient timpul in fata calculatorului, ManicTime este o aplicatie ce culege date privind folosirea calculatorului, si afiseaza cat timp ati folosit anumite aplicatii. Aceste informatii sunt stocate pe calculatorul vostru si nu sunt trimise nicaieri.

Informatiile sunt grupate dupa activiate, aplicatiile folosite si tag-urile (etichtele) stabilite de voi. De fiecare data cand tineti cursorul mouselui deasupra diverselor activitati vi se afiseaza informatii detaliate, de exemplu titlul, numele aplicatii, durata, timpul inceperii si incheierii.

ManicTime a fost conceput ca sa puteti afla usor cum v-ati petrecut timpul. E utila sa aflati cat timp consumati cu activitati care nu sunt utile si sa reduceti timpul acordat acestora.

La capitolul minusuri pot mentiona ca necesita .NET Framework 3.5 (care se instaleaza automat insa ia ceva timp) si ca ocupa nitel procesor, insa in limitele bunului simt.

Daca vi se pare ca stati prea mult la calculator, daca doriti sa fiti mai eficienti, daca doriti pur si simplu informatii despre timpul petrecut in fata calculatorului, sau doriti un time management mai bun, Manic Time isi face treaba excelent.

Pagina web: http://www.manictime.com/
Descarcare: http://www.manictime.com/ManicTime.exe
Dimensiune: ~4MB

Trimite articolul și prietenilor tăi!

3 comentarii

  1. mdaa……cred ca e folositor programul….inca nu l-am incercat dar ash vrea si eu sa vad cu ce pierd timpul =))

  2. Deci este demential programul dpdv al functionalitatii.. Iti poti da seama cat de putin timp pe zi faci ceva util…

    Plus ca grafica si comportamentul programului este o reconfirmare a valorii .NET Framework (scuzati-ma dar sunt mare fan .NET)

  3. mi-ar trebui un program ca ăsta. Numai că s-ar putea să-l dau peste cap… :))

Comentariile sunt închise.