ManyCam – Webcam simultan in mai multe aplicatii + efecte

ManyCam va poate ajuta sa utilizati webcamul simultan in mai multe aplicatii si in plus va ofera posibilitatea de a adauga diferite efecte peste stream-ul video.

Folosind ManyCam nu o sa mai primiti mesaje de genul ”The webcam is used by another program/aplication”. Daca doriti sa aflati cum functioneaza puteti gasi mai multe informatii aici.

manycamPeste video se pot adauga: obiecte de tip masti, stegulete, imagini tip clipart, imagini de fundal atat dinamice cat si statice, efecte de culoare sau tip lentila, detectie de linii, se pot adauga “accesorii faciale” ca spancene, frizuri, ochelari etc; se poate adauga text peste video si chiar crea anumite desene care pot fi salvate. Se poate inregistra fluxul video sau se pot captura imagini de la webcam folosind doar ManyCam.

Pentru a fi siguri ca aplicatia foloseste fluxul de la ManyCam trebuie sa intrati la setarile camerei video si sa alegeti ca dispozitiv ManyCam Virtual Webcam. Aplicatia merge excelent si in Windows 7. Kitul de instalare este destul de voluminos dar este de inteles de ce lucrurile stau astfel, aplicatia avand foarte multe facilitati,  unele dintre ele destul de caraghioase.

Descarcare: http://download.manycam.com/
Dimensiune: ~15MB kit / ~25MB instalat
Trimite articolul și prietenilor tăi!

8 comentarii

  1. Eu am o problemă cu ManyCam, atunci când am instalat acest program, computerul meu a devenit foarte lent. Când am de lucru dezinstalez totul a fost bine din nou. Am fost sfatuit un program similar, numit Cam Split. Acum totul funcţionează fără probleme.

  2. L-am luat demult, impreuna cu tot materialul free de pe site (poze, animatii etc.), undeva in jur de 800 Mb !!!

  3. Salut! O mica intrebare am vazut ca ai facut multe videoclipuri ce program folosesti pentru ati filma desktop-ul?

  4. e simpatic programu’ si e de apreciat ca nu folosind ManyCam nu se mai blocheaza cam-ul de la Y!M.

Comentariile sunt închise.