Mobile Security de la Bitdefender include acum și Privacy Advisor

Bitdefender a lansat o nouă versiune a soluției Mobile Security pentru Android, acum oferind atât protecție împotriva virușilor cât și o informare constantă cu privire la eventualele scurgeri de date personale.

Privacy Advisor este o funcție ce permite utilizatorilor să monitorizeze aplicațiile suspecte care pot pune în pericol confidențialitatea datelor personale, sunt neglijente cu informații sensibile sau livrează spam.

Bitdefender Mobile Security Privacy Advisor

Privacy Advisor suplimentează celelalte funcții ale Bitdefender Mobile Security, inclusiv scanarea la cerere, blocarea dispozitivului de la distanță, minimizarea impactului asupra bateriei și cea mai performantă tehnologie antivirus.

“Amenințările pentru dispozitive cu Android sunt din ce în ce mai frecvente și mai variate. Virușii tradiționali rămân un pericol permanent, iar noile amenințări decurg mai ales din aplicațiile pe care utilizatorii pe instalează pe telefoane. Am echipat Bitdefender Mobile Security pentru a proteja dispozitivele de toate aceste pericole și de cele noi, care apar în fiecare zi”, a spus Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Luna trecută Bitdefender Mobile Security a obținut punctaj maxim pentru a doua oară consecutiv în testările realizate de compania independentă de evaluare AV-TEST.

Soluția a obținut 6 puncte din 6 atât la capitolul protecție cât și la cel al ușurinței în utilizare, reiterând performanța unui scor perfect realizată în sesiunile din mai/iunie. Bitdefender Mobile Security a detectat 100% din virușii cu care a fost testat pe parcursul lunii și nu a emis nicio alarmă falsă.

Testul a arătat, de asemenea, că Bitdefender Mobile Security nu are impact asupra duratei de viață a bateriei, nu încetinește funcționarea în condițiile unei utilizări normale și nu generează trafic de internet în exces.

Aplicația este dispobililă în Google Play.

Sursa: Bitdefender

Trimite articolul și prietenilor tăi!