Monitoare de la AOC la CeBIT 2013

Format de 21:9 monitorul AOC q2963Pm
Format de 21:9 monitorul AOC q2963Pm

AOC va expune noua serie de monitoare inovatoare la expoziţia CeBIT din Hanovra (Germania). Între 5 şi 9 martie 2013, vizitatorii vor putea vedea noi produse din portofoliul AOC.

Printre cele mai neobișnuite exponate se numără un monitor de 29″ în formatul Cinemascope de 21:9, mai precis modelul q2963Pm.

AOC va mai prezenta un monitor hd ideal pentru jocuri de 24″, modelul g2460Pqu cu o frecvenţă de reîmprospătare de 120 Hz şi o gamă largă de caracteristici ergonomice şi tehnice.

Pe lista de noutăți se află și un model de 23″ pentru mediul de afaceri, cu tehnologie de afişare IPS, funcţie de reglare pe înălţime, înclinare, rotire şi pivotare.

Odată cu i2369Vm, AOC prezintă un alt monitor Full HD IPS de 23″ cu un design extraordinar, o gamă largă de conectori şi un ecran IPS de vârf, este destinat segmentului produselor de larg consum. Mufa MHL permite conectarea directă la monitor a dispozitivelor Android compatibile. Astfel, utilizatorii pasionaţi de Android pot viziona materiale de pe dispozitivele mobile pe un ecran de dimensiuni mari, fără a utiliza un computer.

Odată cu monitorul myPlay, AOC prezintă unul din produsele actuale de succes de pe piaţă din segmentul de 27″. Ecranul Full HD cu format mare asigură o calitate excepţională a imaginii datorită ecranului IPS. Pe lângă designul inteligent cu suport detaşabil, monitorul i2757Fm beneficiază şi de conectică MHL. Astfel, utilizatorii pasionaţi de Android pot viziona materiale de pe dispozitive smartphone sau tabletă compatibile cu MHL direct pe ecranul de 27”.

Trimite articolul și prietenilor tăi!