Motorola a lansat Moto G, un Moto X accesibil

Motorola ne încânta în aceste zile cu un telefon derivat din celebrul Moto X, telefon dedicat persoanelor care nu se uită neapărat la specificații și pun accent pe software. Moto G se numește cel mai nou telefon al companiei și păstrează aceleași linii de design văzute la Moto X, dar niște specificații ceva mai slabe.

moto g

Motorola Moto G este propulsat de chipset-ul Snapdragon 400, procesor ARM Cortex A7 de 1.2 GHz si un GPU Adreno 302. Impreuna cu memoria RAM de 1 GB, spatiul de stocare intern de 8 sau 16 GB si camera de 5 MP de pe spate cu capabilitatea de a filma doar 720P (1.3 MP in fata) il putem cataloga drept un smartphone mid-range. Dar nu aici se asunde zana cea buna.

moto gg

Motorola a pus un display edge-to-edge de 4.5 inch cu protecție Gorilla Glass 3 și rezoluție 1280 x 720 pixeli, deci nimic interesant până aici. În schimb bateria de 1950 mAh promite o autonomie cu 30% mai bună în convorbiri comparativ cu Iphone 5S, iar asta este un lucru bun, bateria lui Iphone 5S fiind foarte bună. Și pentru că sunt deținuți de către Google se laudă cu un software foarte rapid și curat. În aplicațiile clasice, apelare, bootare este mai rapid decât Galaxy S4.
motoo g

În altă ordine de idei Moto G nu vine încă cu ultima versiune de Android. Abia în la începutul lui 2014 va primi update la Android 4.4 KitKat, chiar dacă sunt deținuți de Google. Carcasa a rămas la fel de personalizabilă ca la modelul precedent. Asta înseamnă că îți poți alege un capac spate dintr-o paletă de șapte culori: negru, alb, albastru închis și deschis, roz, galben și roșu. Printre accesorii o să găsim o carcasă flip cover și protecții pentru boxele wireless JBL.

g moto

Prețul pentru Motorola Moto X începe de la 180 de dolari și poate ajunge până la 200 de dolari la abonament în versiunea de 16 GB. Deja este lansat în Brazilia, SUA, Marea Britatie, iar până în 2014 vor să îl lanseze în peste 30 de țări.

Trimite articolul și prietenilor tăi!