Moyea Video4Web Converter – Conversie video

Daca ati dorit sa aveti posibilitatea de a schimba formatul unor fisiere video pentru a le uploada pe un site sau pentru a le reda in calatorii pe telefonul mobil, Moyea Video4Web Converter este o solutie gratuita ce va poate ajuta in acest sens.
In general ca fisiere de intrare se accepta cele de tip WMV, WMA, AVI, ASF, MP4, M4V, 3GP, 3G2, RMVB, RM, RA, MOV, QT, DAT, MPG, MPEG, MP3, VOB, DV; ofera posibilitate de a converti fisiere din format avi in flv, avi in mp4, avi in mov, 3gp, 3g2; wmv in flv, wmv in mp4, wmv in mov, 3gp, 3g2; mpg in flv, mpg in mp4, mpeg in mov, 3gp, 3g2 si asa mai departe.

Inteterfata este curata si destul de intuitiva din punctul meu de vedere.

Pe langa conversie, se pot face ajustari si mici editari ale clipurilor, se pot seta bit rate-ul, frame rate-ul, dimensiunea video, aspectul, codecul audio, sample rate-ul. De asemenea se pot alipi mai multe filme, si se pot prelucra mai multe clipuri in mod batch, cu facilitatea de a inchide calculatorul la finalizarea tuturor operatiilor.


Ca aplicatia sa ruleze fara probleme trebuie sa aveti instalate urmatoarele componente:

  1. Daca doriti sa convertiti fisiere Windows Media (*.wmv, *.wma,* .asf), aveti nevoie de Windows Media Player 9 sau mai recent.
  2. Daca doriti sa convertiti fisiere QuickTime Media (*.mov, *.mp4, *.3gp, *.qt, *.dv, *.m4v, *.m4a), va trebuie QuickTime Player sau Quick Time Alternative.
  3. Daca doriti sa convertiti fisiere RealOne Media(*.rm,*.rmvb,*.ra), aveti nevoie de RealOne Player sau de Real Alternative.
  4. Programul suporta formatul MPEG Media (*.mpg, *.mpeg) si nu e neaparat necesar sa instalati codec-uri suplimentare.
Trimite articolul și prietenilor tăi!