MPlayer for Windows – Player Video

MPlayer for Windows este un pachet ce se bazeaza pe ultimele versiuni de MPlayer, SMPlayer si MPUI.
Multumita engine-ului MPlayer, sunt suportate nativ mai mult de 192 de formate video si 85 de formate audio, ceea ce il face o alternativa buna pentru BSPlayer si Media Player.
Pentru performante maxime, acest pachet e optimizat pentru mai multe tipuri de procesoare.
Recomandarea mea este sa folositi in special SMPlayer pentru ca e mai draguta interfata, e mai configurabil si se pot seta avansat subtitrarile. Si interfata poate fi setata sa apara in limba romana (Options/Preferences/Interface/Language).

Pentru afisarea corecta a subtitrarilor in limba romana accesati Options/Preferences/Subtitles si la Default Subtitle Encoding alegeti Slavic/Central European Languages.


Pagina web: http://mulder.dummwiedeutsch.de/
Descarcare: http://mulder.dummwiedeutsch.de/home/?page=projects#mplayer
Dimensiune: 38MB

Trimite articolul și prietenilor tăi!

8 comentarii

 1. Salut Alex!!! te rog putin ajutor,vreau sa imi instalez kmplayer plus,l-am descarcat de pe siteul lui, instalat,dar imi da eroare in timp ce vizionez un film,si nu are featurile alea sa faci album de poze sau filme in el (l-am dezinstalat de frica sa nu afecteze ceva) ….acum ceva timp am avut versiunea plus si imi mergea fara probleme dar de dobitoc ce sunt am deziinstalat player-ul….te rog spune-mi de unde pot lua versiunea plus ????????

  ps:l-am descarcat si softonic,cnet dar degeaba………aceleasi probleme

   • l-am deziinstalat din control panel/add remove,si apoi sters folder… am instalat o versiune putin mai veche 3.3 merge perfect(pc vechi=versiune putin mai veche) :),atat ca e doar player ,nu are si featurile alea ,poate stii vreo solutie….dc nu asta e!!!ma bucur ca macar merge redarea filmelor cu el.
    Multumesc!!!

    • am instalat everest-ul sa vad si eu ce temp.-uri am si eu pe acolo….in folder-ul everest am si o casuta cu kmplayer am dat click pe ea si imi da eroare de codec „dat” am dat sa imi upddate-ze codec dar imi zice search codec online disable…dau click acolo ,se deschide o pagina net dar nu apare nimic sa downlodez…asta sa fie cauza pt kmplayer cu featurile alea si daca da cum fac sa instalez „dat”-ul?

 2. Eu va recomand KMPlayer are o interfata mult mai draguta de asemeni are si limba romana,si e mult mai avansat in setari te pierzi cate mii de setari are,pt fiecare chitibus…vi-l recomand cu caldura il folosesc de foarte mult timp si la fel vine nativ cu ft multe formate video suportate!!! E si Free pe deasupra!!!

 3. Bună ziua, permiteți-mi să vă recomand si altceva:VLC

  VLC poate fi descărcat de la adresa http://www.videolan.org . Tot la acestă adresă se găsesc și informații detaliate despre program.

  Întrebări frecvent puse (FAQ)

  1. Î. De ce recomandați VLC și nu alt player multimedia (cum ar fi Windows Media Player, WinAmp, BSPlayer) ?
  R. Pentru că VLC este un program cross-platform (funcționează identic pe Windows, Linux, MacOS), nu introduce componente software nedorite/publicitare (adware) sau viruși în calculator, este foarte rapid, este software liber, nu are nevoie de codec-uri suplimentare.

  • Multumesc pentru recomandare. Si VLC este un player destul de eficient, insa consider MPlayer ceva mai bun la capitolul performante, plus ca unii utilizatori vor aprecia faptul ca interfata poate fi tradusa in limba romana. Vom scrie si de VLC Player pe viitor.

Comentariile sunt închise.