Meniu Închide

Mussette – Editor partituri muzicale

Mussette este un editor gratuit si flexibil de partituri muzicale, care simplifica procesul de creare si distribuire a muzicii prin intermediul unor fisiere de dimensiuni reduse. Poate de asemenea sa editeze si fisiere MIDI.

Pentru a putea folosi programul, mergeti pe pagina de descarcare, descarcati MusUnzip.exe si dezarhivati continutul arhivei intr-un director. Aplicatia nu se instaleaza (poate fi considerata portabila), putand fi rulata dupa dezarhivare din directorul respectiv.
Pentru a printa partiturile aveti nevoie si de Microsoft Office Document Imaging, deoarece Mussette le exporta in format mdi. Puteti vedea si un filmulet de prezentare al aplicatiei si functiilor sale mai importante.

Cei pasionati de muzica (profesori de muzica, compozitori..) pot avea in vedere si acest site, unde se gasesc aplicatii cu functii similare.

S-ar putea sa iti placa mai mult MuseScore, un program cu functii similare pe care l-am gasit ulterior.


Pagina web: http://www.musettemusic.com/
Descarcare: http://www.musettemusic.com/#download
Dimensiune: ~600KB

Alte articole interesante pentru tine

9 Comments

  1. MadaLidia

    SAlut. Scriu la o metoda de trompeta. Imi trebuie un program unde sa pot scrie si text si franturi de portativ cu note muzicale si explicatii. Ma poti ajuta? Multumesc

  2. Beatrice

    intrebare…stii sa folosesti sibelius? programul de scris partituri? mi se pare cea mai prietenoasa interfata insa imi facae niste prostii la fel ca si mscore si ma gandeam ca te pricepi…mersi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *