Meniu Închide

MyCommsuite – Soluție de comunicații unificate

MyCommsuite este o soluție de comunicații unificate pe care furnizorii de servicii de internet (ISP) și de telecomunicații o pot oferi clienților lor. Soluția oferă o posibilitate imediată de creștere a câștigurilor, prin cooptarea noilor clienți și lărgirea gamei de servicii disponibile pe lângă cele existente.

Valoarea serviciului de comunicații unificate începe să fie tot mai apreciată pe piață în prezent, generînd un flux de venituri mare dintr-un segment de piață cu o creștere rapidă. În timp ce multe din marile corporații încearcă să îl pună în aplicare, studiile Frost & Sulivan arată că un număr important intenționează să-l implementeze, iar cei care l-au făcut au deja tendința să mărească în viitor cota de cheltuieli pentru comunicațiile unificate.

MyCommsuite oferă furnizorilor de servicii ocazia de a avea avantajul primului venit, oferind în același timp o tehnologie deja testată. Soluția poate fi oferită și ca produs autonom, de sine-stătător sau ca și pachet, împreună cu alte pachete de comunicare.

Costurile abonamentelor lunare pot fi ajustate potrivit modelului furnizorului de servicii de calcul al costurilor și poate fi folosit în același timp pentru creșterea încasărilor din convorbirile pe mobil. Furnizorii de servicii pot vinde de asemenea spațiu publicitar în cadrul interfeței, creînd astfel o oportunitate de publicitate pentru o altă companie.

Design-ul MyCommsuite permite personalizarea acestuia iar interfața este intuitivă, motiv pentru care consider că utilizatorii se vor descurca cu ușurință la configurarea și folosirea aplicației.

MyCommsuite dă posibilitatea creșterii câștigurilor pentru furnizorii de servicii – mai mulți clienți și o valoare în plus pentru fiecare client.


Caracteristici. MyCommsuite include urmatoarele instrumente de comunicatii unificate:
• Email – un serviciu complet de email
• Instant Messaging – cu listele de amici și indicarea prezenței online
• Calendare – calendare integrate pentru utilizatori
• Instrumente de rețele sociale – platformă pentru Facebook, Flickr și Twitter
• Liste de contacte – agenda cu adrese integrate
• Partajare de fișiere – capacitatea de colaborare instant
• My Media – Media Player care suportă poze, filme și muzică
• Știri – platformă pentru comunicare prin RSS
• Software pentru telefonie – pentru telefonia off-net și on-net VoIP .
• Apeluri Video – one-to-one apeluri video

Pentru mai multe detalii vă rog să vizitați site-ul MyCommsuite.

Advertorial – la cererea VIRAL LAB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *