MyFolder – organizarea dosarelor pe culori

MyFolder este o aplicatie care usureaza organizarea dosarelor din calculatorul dumneavostra prin schimbarea icoanelor. Acestea pot fi schimbate pe culori (Colors), sau pot fi marcate in functie de rolul lor ca tipuri de eventimente (Event), prioritati (Priority), nivele (Level) sau stadii de finisare a unui proiect (Project). Pe langa aceasta, programul contine o librarie de icoane care poate fi organizata pe cataloage (New) sau care poate fi completata cu icoane externe, folosind butonul Icon.

Ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca se integreaza in meniul folderelor (click-dreapta pe folder) la sectiunea Horizon My Folder… de unde puteti alege noua icoana din libraria programului intr-un mod foarte facil.

my-folder

Va recomand sa citit aritcolul „5+ locuri unde poti gasi icon-uri de calitate” daca vreti sa completati libraria cu mai multe icoane.

*Bonus: Cum se face un folder cu adevarat invizibil (numai pentru Windows XP). Pentru numele invizibil tastati ALT+0160 (in timp ce tineti apasata tasta ALT cu mana stanga, tastati 0160 cu mana dreapta), dupa care schimbati icoana dosarului cu o icoana invizibila aflata in libraria de icoane a sistemului, Shell32.dll. Aici aveti tutorialul pas cu pas in engleza.

Pagina web & descarcare:
Dimensiune kit: ~2MB
Trimite articolul și prietenilor tăi!

2 comentarii

  1. Este o idee si recomandare buna din doua puncte de vedere:este util an cazul in care avem multe documente(foldere),deasemenea are si un aspect bun datorat coloristicii.

Comentariile sunt închise.