O tabletă LG G Pad 7.0 cadou pentru fiecare LG G3 cumpărat până în septembrie

LG Electronics (LG) anunţă o campanie promoțională pentru cel mai nou smartphone al său, LG G3, lansat recent pe piața din România.

Astfel, începând cu data de 11 iulie, când a fost lansat la operatori, în retail și în online, până la data de 14 septembrie 2014, toți consumatorii din România care vor cumpăra un smartphone LG G3, pot participa la campania promoțională prin care vor primi cadou, gratuit, fără tragere la sorți, o tabletă LG G Pad 7.0.

lgg3

Pentru a intra în posesia premiului, consumatorii trebuie să urmeze o serie de pași simpli:

  • să se asigure că vor cumpăra smartphone-ul LG G3 care participă la această promoție, acest lucru fiind marcat pe eticheta de produs;
  • după cumpărare, consumatorii trebuie să se înscrie în promoție pe platforma online dedicată, secțiunea Înregistrare;
  • după confirmarea înscrierii printr-un e-mail, va urma etapa de prevalidare, urmând ca fiecare consumator să fie anunțat când va fi livrat cadoul, tableta LG G 7.0, în termen de maxim 30 de zile de la prevalidare.

Detaliile campaniei pot fi vizualizate pe site-ul dedicat, secțiunea “Detalii campanie” din platforma dedicată.

Prin această campanie producătorul dorește să încurajeze vânzările prin distribuitorul autorizat. Produsele participante in Campanie sunt telefoanele LG G3 (D855), cu memorie interna 16 GB si 32 GB, avand culorile alb, negru si auriu, produse importate de LG Electronics Romania S.R.L..

Trimite articolul și prietenilor tăi!

2 comentarii

  1. interesanta campanie… atat cadoul cat si smartphone-ul merita atentie din partea iubitorilor de gadget-uri. Voi da sfoara printre prieteni mai ales ca sunt cativa dintre ei care isi aniverseaza ziua in luna aceasta

Comentariile sunt închise.