ooVoo – Videochat si mesagerie

ooVoo este o aplicatie pentru video chat, asemanatoare cu Skype ce are cateva facilitati in plus. Se pot face conferinte video intre 6 persoane cu o calitate a imaginii este destul de buna, se pot inregistra apelurile si ce mi s-a parut destul de util, posibilitatea de a lasa mesaje video.

Puteti sa aplicati cateva efecte transmisiunii de imagine, puteti sa trimiteti fisiere, si o facilitate utila e ca puteti initia un apel video cu un prieten care nu are ooVoo instalat, doar trimitandu-i un link pe care el sa il acceseze in browserul web. Interfata mi se pare mai putin simpatica, deoarece este prea intunecata.

Avand in vedere facilitatile sale, ooVoo este o aplicatie care merita atentie si are potential. Atentie la instalare, puteti debifa optiunea de instalare a toolbar-ului ooVoo.

Pagina web: http://www.oovoo.com/
Descarcare: http://www.oovoo.com/Download…en
Dimensiune: 14.5 MB
Multumesc lui nelu b pentru recomandare.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

8 comentarii

  1. e gratuit oovoo sa vb video ? si am vb cu cineva pe tell apell video dar nu pe nr ca pe pc si se tot inchidea … din min in min … ce sa fac?

  2. Si mie imi place ooVoo. Acum are o versiune noua ooVoo 2.0.0.86.

  3. Mircea asa este. ooVoo vine cu cateva facilitati care nu se regasesc la concurenta. Singura dificultate e ca nu e prea popular pe la noi, insa nici asta nu e prea mare, datorita functiei de videochat in fereastra web.. Ii prevad un viitor promitator.
    Iti multumesc pentru interes.

  4. Asta cu inregistrarea nu-i putin lucru, ca pe mine lipsa ei ma si omoara pe skype.

Comentariile sunt închise.