OpenOffice.org Portable este o suita de programe de birou, ce contine aplicatii pentru procesare de text, calcul tabelar, creare prezentari, realizare desene si diagrame (..), toate in format portabil.

Dupa ce ati „instalat” aceasta versiune de OpenOffice, toate aplicatiile vor putea fi usor accesate din directorul de instalare. Singurele diferente dintre OpenOffice obisnuit si cel portabil pe care le veti observa, sunt splash-screen-urile modificate.

Daca hotarati sa folositi aceasta suita de pe un stick de memorie, este foarte posibil ca aplicatiile sa porneasca mai greu, datorita ratelor de transfer mai mici ale acestor memorii.

Daca nu ati folosit OpenOffice pana acum, puteti sa ii dati o incercare in aceasta forma.


Pagina web & Descarcare: http://portabl…openoffice_portable
Dimensiune: 86MB descarcare / 240 MB instalat

Trimite articolul și prietenilor tăi!

3 comentarii

 1. Ce altceva as putea spune SUPER-voi descarca acest program,macar vad lunar printre altele si situatia mea financiara,adica din venitul de pensionar cum sa-mi dramuesc baniiin fiecare luna ,inca odata acest program este folositor.

  • E putin diferit fata de Microsoft Office, insa pentru lucrari mai putin avansate cred ca e ok. OOCalc imi place ceva mai mult decat Excel, insa OOWriter mi se pare putin complicat, fata de word. Daca o sa vreti sa numerotati paginile veti intelege.

   PS daca vreti sa tineti evidenta cheltuielilor va recomand Home Bank.

   • Va multumesc ptr. recomandarea facuta,nu sant eu specialist in descarcarea programelor,folosesc indeosebi pe cele trimise pe Firefox.succes in continuare,raman un cititor fidel si un admirator al paginilor Dvstr.
    Cu respect!

Comentariile sunt închise.