Orange 4G Tour – Ocazie de a testa tehnologia LTE

orange evolution

Acum ai posibilitatea de a testa serviciul 4G într-un mod inedit, prin Orange 4G tour. Având evoluția ca simbol central, cei de la Orange au echipat un camion cu un aspect futurist pentru a prezenta avantajele noului serviciu și câteva aplicații utile pentru smartphone (printre care Info Ski și I-Rewind Ski).

Ideea pe care se pune accentul o reprezintă faptul că internetul încetează să mai fie legat de un PC și să fie tot mai prezent în viața noastră prin dispozitivele care ne înconjoară.

Serviciul 4G a fost introdus deocamdată în locații unde infrastructura actuală (s-a folosit spectrul 2G) și încărcarea rețelei au permis acest lucru (București și Valea Prahovei). Noul serviciu LTE va fi disponibil la nivel național din aprilie 2014.

Anul trecut, Orange a investit aproximativ 100 de milioane de euro pentru a îmbunătăți viteza 3G, crescând rata de descărcare la nivel național de la 14Mbit/s la 21,6 Mbit/s, iar în unele zone putându-se atinge chiar și 43.2Mbit/s.

Pentru mai multe detalii, Ștefan a testat în detaliu viteza retelei Orange 4G in București și pe Valea Prahovei.


Galerie foto


Comunicatul de presă

Ca urmare a lansării serviciului de internet mobil 4G în România, Orange îi invită pe clienții săi și nu numai într-un spațiu inedit, Orange 4G tour, pentru a descoperi avantajele celei mai noi tehnologii mobile.

Astfel, în perioada 10 ianuarie – 23 februarie, cei care se află în București, în stațiunile montane de pe Valea Prahovei și în Poiana Brașov au posibilitatea să testeze internetul mobil 4G într-un vehicul special amenajat pentru a oferi vizitatorilor o experiență specială.

În plus, în cadrul Orange 4G tour vizitatorii pot să testeze diverse aplicații mobile pe telefoane și tablete, să afle cum funcționează codurile QR, să revadă o istorie a comunicațiilor mobile exemplificată printr-o gamă variată de telefoane mobile din generații diferite, să vizioneze un documentar despre istoria comunicațiilor, precum și holograma formației Moonlight Breakfast în concert.

„Am conceput Orange 4G tour pentru a le oferi clienților noștri, și nu numai, ocazia să descopere avantajele tehnologiilor de ultimă generație într-o spațiu surprinzător. Prin acest proiect ne-am dorit să venim cât mai aproape de utilizatorii serviciilor de comunicații mobile din zona de acoperire Orange 4G”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România.

„Alături de serviciul 4G recent lansat, internetul mobil 3G+ cu viteze de până la 21,6 Mbps are de acum acoperire la nivel național, iar internetul mobil H+ cu viteze de până la 43,2 Mbps poate fi utilizat de către clienții noștri în majoritatea orașelor mari din România”, a adăugat Julien Ducarroz.

Orange 4G Tour

Programul Orange 4G tour este următorul:

 

1

0-16 ianuarie: București
17-20 ianuarie: Sinaia
21-23 ianuarie: Comarnic
24-27 ianuarie: Bușteni
28-30 ianuarie: București
31 ianuarie – 3 februarie: Azuga
4-6 februarie: București
7-10 februarie: Predeal
11-23 februarie: Poiana Brașov

Trimite articolul și prietenilor tăi!

3 comentarii

Comentariile sunt închise.