PC Garage a înregistrat o creștere semnificativă în prima parte a 2012

Deși condițiile meteo au fost nefavorabile, PC Garage a obținut în prima parte a anului rezultate foarte bune (+16%), continuând trendul ascendent pe care l-a cunoscut magazinul în ultimii ani. Produsele cele mai căutate au fost laptopurile şi tabletele, care au înregistrat creșteri de peste 25%.

Popularitatea reţelelor sociale au determinat creşterea segmentului de smartphone-uri și în primele 3 luni ale anului 2012, clienţii PC Garage au cheltuit în medie 300 de euro pentru achiziţionarea unui astfel de telefon mobil.

Noile modele de plăci video Radeon 7970 şi GTX 680, au fost epuizate încă din ziua lansării de către clienţii PC Garage dornici de performanţe extreme. De asemenea, magazinul a înregistrat peste 300 de precomenzi și a livrat un total de peste 100 de procesoare din noua serie Ivy Bridge, începând de duminică, 29 aprilie 2012.

Mai mult, pentru a le oferi clienților posibilitatea de a avea procesoarele incă din prima zi a lansarii, PC Garage a avut program special de lucru duminică, între orele 09.00-12.00, când mai mult de 30 de clienți au ales să vină personal la sediu pentru a ridica atat de mult așteptatele procesoare.

PC Garage continuă să se implice activ și pe segmentul gaming prin eforturile constante de a avea cea mai variată gamă de produse, prin organizarea de competiţii (cel mai recent eveniment fiind cupa presei la Battlefield 3 din 6 aprilie 2012) şi pe forumul My Garage.

Trimite articolul și prietenilor tăi!