PDF Creator – Transformă fişiere în PDF

PDF Creator vă transformă orice tip de fişier (Word, Excel, Powerpoint, WordPad, fotografii, pagini web etc.) într-un fişier PDF prin intermediul opţiunii Print/Tipăreşte. Această aplicaţie funcţionează ca o imprimantă virtuală care, pe lângă funcţia de transformare a fişierelor, îndeplineşte şi funcţia de gestionare a documentelor ce urmează a fi printate.

Aşadar, PDF Creator vă oferă posibilitatea să trimiteţi fişierele pe care doriţi să le printaţi într-o coadă de aşteptare (cu butonul Asteptati-Colectare), să le combinaţi într-un singur PDF şi să le trimiteţi pe mail mai rapid (cu butonul Email).

PDF Creator

La instalare trebuie să alegeţi între aplicaţia Standard şi Server, aceasta din urmă permiţând şi calculatoarelor din reţea să creeze documente în formatele suportate (PDF, BMP, JPEG, TIFF, PNG, PS, PSD, TXT, PCL, RAW, SVG).

Interfaţa simplă şi suportul în limba română fac aplicaţia foarte uşor de utilizat, după cum se poate observa în printscreen-urile de mai sus.

O aplicaţie similară cu suport în limba română, însă fără funcţia de gestionare a fişierelor aflate în aşteptare este DoPDF.

Download: http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/

Trimite articolul și prietenilor tăi!

9 comentarii

  1. Buna ziua
    Am descarcat versiunea noua, dar cea veche nu se dezinstaleaza nicicum, am sters folderul respectiv, degeaba, astfel ca acum nu mai am nici un pdf creator!

  2. am si eu o intrebare…daca exista vreun program sa transform un mp3(convorbire telefonica) intr-un document.Multumesc.

    • Da, se pot adăuga restricții în fereastra în care completezi titlul documentului (al doilea printscreen din articol). Mergi la Optiuni – Formate – PDF – Securitate. Aici poți să setezi o parola sau să impiedici utilizatorul să printeze documentul, să copieze conținutul etc.
      O zi bună în continuare! 🙂

  3. Iti multumesc mult pentru informatiile pe care mi le trimiti.Multe din ele imi sunt foarte utile si deschid mail-urile tale cu multa curiozitate. Am invatat multe lucruri de la tine asa ca iti sunt recunoscatoare. Numai bine si bafta in tot ce faci!!!!!!

Comentariile sunt închise.