Personalizeaza-ti interfata – Aplicatii si teme

Pentru cei care se plictisesc de aspectul implicit al Windows-ului, o sa prezint cateva resurse care va ajuta sa mai inveseliti atmosfera.

Un backup al sistemului înainte de a merge mai departe este binevenit. Modificati doar daca stiti ce faceti.

Vista Transformation Pack

Cu Vista Transformation Pack vă puteti face sistemul sa semene cu noul Windows Vista. Vista Transformation Pack este un skin pentru desktop care ofera teme, wallpapere si cateva aplicatii care imbunatatesc aspectul.

Crystal XP Bricopacks

BricoPack-urile sunt pachete gratuite ofera posibilitatea de a modifica fisiere de sistem pentru a oferi un aspect nou si mai placut pentru Windows XP.
Aceste pachete modifica iconurile originale, pictogramele din windows, tema (stilul vizual), animatiile (copy.. paste), ecranul de log on, wallpaperul, pictogramele din explorer.
Crystal XP propune mai multe pachete, de unde puteti alege in functie de ce aveti nevoie:
Crystal Clear
Vista Inspirat 2
Longhorn Inspirat
Crystal XP

Cei care doresc doar tema, si nu sunt incantati sa instaleze ce am prezentat mai sus, pot instala doar teme, ca de exemplu, dar mergeti mai departe doar daca stiti ce faceti:

Royale Vista
Royale Theme
VistaVG Ultimate

Daca aveti rabdare, puteti cauta si pe DeviantArt, customize.org, wincustomize.com, InterfaceLift. Mai multe detalii despre instalare gasiti aici 1, 2, 3
Pentru cei care doresc sa schimbe icon-urile, IconTweaker este o aplicatie cu care puteti face acest lucru. Iconuri gasiti pe: IconsPedia, InterfaceLift, IconArchive.

Despre wallpapere s-a mai discutat, insa recomand InterfaceLift, pentru au doar chestii deosebite pe acolo.
Trimite articolul și prietenilor tăi!

One comment

  1. Suoper tare articolu ba computerica! Chiar aveam nevoie de asa ceva.

Comments are closed.