Personas – Teme pentru Firefox

PersonasFlexibil. Personalizat. Ușor de folosit. Acestea sunt câteva dintre caracteristicile pentru care majoritatea vizitatorilor noștri folosesc Mozilla Firefox.

Știai că browserul tău își poate schimba înfățișarea cu un singur clic? Acest lucru este posibil prin intermediul add-on-ului Personas, disponibil numai pentru Mozilla Firefox. Vrei și tu o temă pentru browserul tău? Intră pe www.getpersonas.com și instalează-ți în doar câteva secunde add-on-ul, apoi alege-ți hăinuța preferată plimbându-te cu mouse-ul prin galeria variată pusă la dispoziție.

Poți accesa galeria de pe site-ul oficial sau de pe iconița care ți-a apărut dupa instalare în colțul din stânga-jos. De asemenea, găsești aplicația în meniul browserului tău, la Tools – Personas sau Tools – Add-ons, de unde poți să o dezinstalezi, în caz că te-ai plictisit de ea.

În continuare poți vedea câteva dintre temele pe care eu le-am încercat și mi-au plăcut:

1. Leaves A Falling

Leaves Falling2. Live with Music

Live with music3. Butterflies

Butterflies4. Firefox Blue

Firefox Blue

5. The penguins of Madagascar

The penguins of Madagascar

6. Flowers for Pinks

Flowers for Pinks

7. Rainbow Waves

Rainbow Waves

8. Sweet Home

Sweet Home

9. Wide just Foxkeh

Foxy

10. Dreamy Sky

Blue

Acestea sunt doar câteva din cele aproape 200.000 de teme puse la dispoziție pe getpersonas.com, organizate în 14 categorii în funcție de preferințe. Restul rămân la dispoziția voastră. Și dacă printre acestea nu găsiți niciunul pe gustul vostru, vă puteți crea propria temă. Cum? Găsiți aici detalii. Enjoy! 🙂

Trimite articolul și prietenilor tăi!

7 comentarii

  1. doamneee….am trait s-o zaresc si pe asta ! articol nou pe computerica ! presarasem niste sare in boomarks in ideea ca, intr-o buna zi, conservarea blogului imi va fi de folos 😀 . acuma ce sa fac ? pun la desarat situl si savurez noile articole ce va sa vina sau torn niste gheata pe deasupra? 😀
    ca-s derutat 😛 !

Comentariile sunt închise.