Philips lansează seria 7000 Smart TV LED

Philips lansează pe piața locală seria 7000 Smart TV LED, televizoare premium care oferă o calitate superioară a imaginii în format 2D și 3D, rezoluție full HD, acces la magazinele online de filme și conținut media, precum și servicii Catch-up TV. Noile televizoare Philips integrează tehnologia Wi-Fi și pot fi controlate prin smartphone, tabletă sau tastatură și se găsesc exclusiv la eMAG, cu prețuri începând de la 6399,99 RON.

Smart TV LED Philips din seria 7000 prezintă o interfață modernă și soluții ușor de accesat de fiecare membru al familiei: Wi-Fi Smart Screen pentru vizionarea programelor TV în orice loc al casei și Skype integrat pentru efectuarea de apeluri de voce și video pe TV.

Philips seria 7000
Philips seria 7000

Jocurile video 3D se pot vizualiza în full screen prin intermediul ochelarilor cu obturator activ. Astfel, fiecare jucător urmărește numai evoluția sa, full screen, spre deosebire de alte dispozitive Smart TV pe care nu se poate juca la dublu decât spleet screen.

“Românii sunt atrași de inovații, de soluții care să să le permită să-și petreacă timpul liber într-un mod interactiv și plăcut și adoptă rapid cele mai noi propuneri din zona electro IT”, a declarat Sebastian De Lazzero, Senior Marketing Specialist, TP Vision România şi South Balkans. “Noile Smart TV LED Philips din seria 7000 sunt dispozitive inteligente, care includ tehnologii premiate EISA (European Imaging and Sound Association) pentru calitatea imaginii și a sunetului, fiind în măsură să revoluționeze modul în care consumatorii interacționează cu televizorul”, a mai adăugat acesta.

Noua gamă Philips este capabilă să furnizeze imagini 3D. Seria 7000 folosește tehnologia ochelarilor cu obturator activ. Toate modelele acestei serii beneficiază de conversie din 2D în 3D, adăugând profunzime tridimensională oricărui conținut 2D în timp real. Percepția conținutului 3D variază de la utilizator la utilizator, astfel că Philips oferă posibilitatea personalizării profunzimii 3D în funcție de preferințe.

„Pentru eMAG a devenit o tradiţie să le oferim clienţilor din România cele mai noi tehnologii, în cel mai scurt timp posibil de la lansare, uneori chiar simultan cu cele mai mari piețe internaționale”, declară Lucia Ciucă, Director de Marketing eMAG România. „Ne bucură faptul că putem comercializa în exclusivitate ultima generaţie de televizoare de la Philips. Clienții noștri fac parte din categoria cea mai dorită de orice retailer: tineri, pasionați de electro IT, informați și dispuși să adopte rapid cele mai noi tehnologii. Considerăm că suntem partenerii ideali pentru producătorii de top din segment, pentru exclusivități de acest tip”, adaugă Lucia Ciucă.

Noile Smart TV-uri dispun și de o aplicație care le permite utilizatorilor să transmită conținut video, audio sau foto, de pe dispozitive compatibile, direct pe ecranul televizorului. Consumatorii au posibilitatea de a naviga pe internet, de a accesa contracost magazine video online sau de a comuta vizualizarea unui program TV pe iPAD.

Philips seria 7000
Philips seria 7000

Televizoarele Philips din seria 7000 înclud procesoare dual core și beneficiază de 800Hz Perfect Motion Rate. Aceasta permite vizionarea filmelor cu imagini care se succed rapid, pline de mișcare și acțiune intensă, în condiții ideale de calitate video și de claritate a imaginii. Telecomanda are dublă față, tastatură clasică și tastatură qwerty, și include un senzor care detectează ce tastatură este orientată în sus (pentru a putea dezactiva restul butoanelor, evitând astfel comenzile accidentale). Funcționează pe unde radio și acționează chiar și atunci când nu este îndreptată în direcția dispozitivului.

Philips seria 7000
Philips seria 7000

Sistemul Ambilight Spectra, poziționat pe două laturi ale Smart TV-ului, este upgradat cu un halou luminos mai vizibil și oferă un spectru mai mare de nuanțe. Televizoarele ajustează automat culoarea și intensitatea haloului luminos, pentru a se completa cu imaginea de pe ecran. Ambilight dispune și de o funcție de adaptare la culoarea peretelui pe care este poziționat televizorul. Astfel, chiar dacă peretele are, de exemplu, o nuanță intensă de roșu, Ambilight va ști să difuzeze nuanțele potrivite de așa manieră încât să se păstreze puritatea culorilor din halou. Smart TV LED Philips din seria 7000 include și tehnologia Soundstage, dezvoltată în scopul de a oferi o calitate deosebită a sunetului.

Seria 7000 de Smart TV LED Philips se remarcă printr-un design minimalist cu ramă subțire, în spiritul celebrei expresii a arhitectului Mies Van der Rohe “less is more”.

Trimite articolul și prietenilor tăi!