PicPick – Aplicație pentru automatizarea capturilor de ecran

PickPick

De multe ori, în lucrul la calculator ne confruntăm cu anumite situații pe care dorim să le păstrăm sub forma unei capturi de ecran. 

Fie că vorbim de anumite erori pe care vrem să le trimitem către suportul tehnic, de anumite situații amuzante ori de gestionarea sau colectarea unor informații, capturile de ecran sunt de obicei cea mai comodă variantă.

PicPick este o aplicație portabilă care automatizează și ușurează lucrul cu capturile de ecran. Odată lansată, aplicația PicPick poate fi acccesată și configurată direct din system tray.

Aplicația poate salva automat fișierele captură de ecran într-un format și locație prestabilite, le poate urca pe rețele sociale sau salva într-un document Office.

PicPick nu se limitează doar la captura suprafeței vizibile, ci poate derula pagini sau ferestre pentru a captura pagini în întregime (cum fac unele extensii pentru browser, de exemplu).

Mai mult, aplicația mai conține și câteva instrumente utile pentru designeri sau bloggeri: Color Picker, Lupă, Whitebard, etc. Aceste instrumente ușurează mult lucrul cu imagini, luarea de notițe sau evidențierea unor idei pe un design existent.

Descarcă Pick Pick Portable (15 MB instalat)

Trimite articolul și prietenilor tăi!

Un comentariu

Comentariile sunt închise.