Meniu Închide

Premii de 4000 EUR de la uCoz pentru webmasteri

Dupa lansarea în limba română din Iulie 2011, uCoz invită webmasterii să participe la un concurs de creație numit uCoz City Grant. Acesta este compus din trei etape, prima începând cu data de 27 Septembrie 2012.

Astfel, toti deținătorii de site-uri create folosind platforma uCoz ce au ca temă un oraș sau regiune din România, sunt invitați să se înscrie. De asemenea, proiectul este destinat și celor care doresc să creeze un website al unui oraș sau regiuni utilizând sistemul uCoz.

Proiectele selectate pentru a participa la schema de finanțare primesc suport direct în dezvoltare și promovare din partea echipei uCoz (pachete premium, domenii, certificate Google Adwords, etc). Primele două etape ale programului sunt destinate dezvoltării website-urilor prin uCoz, în funcție de nivelul proiectelor respective – website-uri deja existente sau la stadiul de idee.

Ulterior, website-urile suficient dezvoltate vor participa în cadrul unui concurs cu 8 premii în valoare totală de 4000 EUR. Dacă vă iubiți orașul sau regiunea și doriți ca aceasta să fie mai vizibilă în mediul online sunteți invitați să luați parte la uCoz City Grant!

Alte articole interesante pentru tine

8 Comments

 1. Dito

  Consider ca putea fi gasita o modalitate mai bine primita de a creste continutul si traficul retelei uCoz . De exemplu puteati rasplati site-urile fruntase care aduc cel mai mult trafic retelei intr-o anumita perioada de timp.. era direct si statisticile incontestabile. Poate premii speciale pentru unicitate, originalitate, etc. Asa poate isi puneau mai multi capul la contributie si chiar daca nu castigau, macar ramaneau cu un trafic mai mare.. practic munceau tot pentru ei, si implicit pentru ucoz.

 2. Lucian Avadani

  Practic, se doreste oferirea unui suport webmasterilor in dezvoltare, mai ales daca website-urile realizate in sistemul uCoz sunt la inceputul vietii. Dupa ce acestea au crescut intr-un mod satisfacator (design calitativ, trafic, BR redus etc), ei pot intra in concurs, respectiv faza a 3-a a programului. Aceasta se va desfasura incepand cu 1 Decembrie, astfel ca este timp suficient pentru ca website-urile oraselor si regiunilor sa creasca.

  • Rares

   Cred ca doua – trei luni este un timp cam scurt pentru a dezvolta un astfel de proiect si sa si creasca natural. Ce intelegeti prin crestere… din pacate nu ati oferit niste obiective palpabile si cred ca multi nu se vor inscrie tocmai pentru ca lucrurile nu sunt foarte clare si cam complicate.
   Sunt asa multi webmasteri care au creat site-uri pentru orase? Cred ca era mai bine sa fi facut un concurs care sa se adreseze tuturor utilizatorilor de ucoz si sa puneti niste obiective realiste.
   Sper sa nu va suparati pe mine, insa asta este parerea mea, keep it simple. 🙂

   • Lucian Avadani

    Concursul se adreseaza tuturor utilizatorilor uCoz. Atat celor care doresc sa creeze un website sau celor care au deja un website al unui oras sau regiuni din Romania.
    Ideea este simpla – trebuie creat un website cu un design cat mai atractiv (unic), populat prin continut relevant (actualizat, sa zicem bisaptamanal).
    Credem ca realizarea unui website cu un design calitativ si continut la fel, nu dureaza mai mult de o luna.

  • Lucian Avadani

   E un proiect care vizeaza cresterea vizibilitatii oraselor si regiunilor din Romania. Site-urile care trebuie sa fie realizate, au nevoie sa treaca prin mai multe etape pentru a fi cu adevarat relevante. De aceea, exista mai multe “filtre”.
   In realitate e simplu:
   1. Creezi un site de la 0 cu materialele primite de la noi (sau aplici cu unul existent)
   2. Dupa ce l-ai dezvoltat grafic suficient, precum si din punct de vedere al continutului, primesti suport publicitar de la noi.
   3. Dupa aceasta faza a 2-a, intri in concursul de dupa 1 Decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *