Produsele Bitdefender, acum și prin ELKOTech România

Bitdefender a încheiat un acord prin care produsele companiei vor fi distribuite prin ELKOTech România, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor de top în domeniul IT. ELKOTech îşi extinde portofoliul cu produse de securitate pentru mediul business, dar şi pentru consumer. Bitdefender oferă o gamă variată de produse, care satisfac cererea tot mai mare a pieţei pentru soluții de securitate a informațiilor.

„Strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu şi lung vizează apropierea constantă de utilizatorii casnici şi de companii, cu produse adaptate întotdeauna nevoilor acestora. Considerăm că parteneriatul cu ELKO este unul din cele mai potrivite mijloace de a atinge acest obiectiv, oferindu-ne noi oportunităţi de promovare. De asemenea, prin acest parteneriat punem în lumină valori pe care le împărtăşim cu ELKO Group: profesionalism, respect şi încredere faţă de partenerii şi clienţii noştri”, a declarat Răzvan Vâlceanu, General Manager Bitdefender România.

“Bitdefender este liderul pieţei locale de securitate a informaţiilor, produsele companiei fiind recunoscute la nivel mondial pentru performanţă. Prin semnarea acordului de distribuţie, ELKOTech câştigă un partener de prestigiu întărindu-şi oferta cu produse apreciate, care vin în întâmpinarea nevoilor partenerilor şi clienţilor noştri”, a declaratGabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech România.

Bitdefender oferă atât soluții de securitate pentru mediul de business cât și consumer, generaţia de soluţii de securitate 2012 fiind creată special pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor care au nevoie de o protecţie continuă a datelor, fără ca activitatea să le fie perturbată de soluţia de securitate.

Trimite articolul și prietenilor tăi!