Meniu Închide

Promoții de Paște la Flanco

Magazinul Flanco Unirii
Magazinul Flanco Unirii

Campania de Paște s-a lansat în rețeaua de magazine Flanco din întreaga țară. Este vorba despre oferte promoționale la o gamă variată de produse, oferte de rate fără costuri la produse din categoria premium sau reduceri de preț de până la 50% la electrocasnicele mici de bucătărie.

“Conform sezonalității în retail-ul de electroIT, Sărbătorile de Paște reprezintă unul dintre vârfurile de vânzări. Românii sunt în căutare de produse care dau un aspect modern locuinței și le ușurează activitățile zilnice. Cele două săptămâni premergătoare sunt cele mai aglomerate, iar în acest an estimăm că traficul va crește în special în perioada 25 – 30 aprilie”, a declarat Violeta Luca, CEO Flanco.

Flanco estimează pentru perioada Sărbătorilor Pascale o creștere de 20% a vânzărilor, comparativ cu vânzările de Paște din 2011. Mai mult, Flanco tocmai s-a înscris în Profitshare 2.0 și urmează a-și crește vânzările și prin afiliați.

“În această perioadă produsele cele mai căutate de români sunt televizoarele, laptopurile, tabletele, electrocasnicele mici de bucătărie sau mașinile de spălat. Ne așteptăm ca tendințele de consum să urmeze aceeași direcție și în acest an”, explică Violeta Luca.

Clienții care achiziționează produse noi pot beneficia de reducere la predarea echipamentelor vechi. Mecanismul se aplică pentru mai multe categorii de produse, de la mașini de spălat sau frigidere la iPad-uri. La predarea de notebook-uri, PC-uri sau tablete vechi consumatorii vor primi un preț special pentru noile modele iPad.

Alte articole interesante pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *