Meniu Închide

Promoții de Paște și reduceri de prețuri la electronice

Se apropie sărbătorile de Paște iar magazinele IT&C se străduiesc și de această dată să pună la dispoziție cele mai bune oferte, reduceri de prețuri și promoții pentru laptopuri, tablete, telefoane, televizoare, echipamente foto și electrocasnice.

laptop gaming

La eMag, laptopul de gaming Asus G46VW-W3060D cu procesor Intel Core i5-3210M tactat la 2.50GHz, 4GB RAM, hard disk de 500GB, placă video nVidia GeForce GTX660M 2GB are un discount de 15%.

ubooksony

La cumpărarea unui laptop sau ultrabook Sony din promoție, primești o consolă Sony Playstation 3 și un joc F1 Race Stars. În ofertă sunt incluse două laptopuri suficient de puternice și pentru jocuri și un ultrabook cu touchscreen.

CadouSamsung

Pentru orice laptop Samsung din promoție se oferă un cadou smartphone Samsung S5300 Galaxy Pocket, în valoare de 480 RON. În promoție sunt incluse laptop-uri cu prețuri începând de la 2000 de RON, dar și un ultrabook sau un laptop suficient de puternic și pentru jocuri.

hp multifunctional La achiziția unui laptop HP din promoție, vei primi cadou un HP Laserjet Pro M1132 MFP în valoare de 519 RON. Oferta cuprinde un netbook și câteva modele de laptop-uri dotate cu procesoare i3 sau i5. Promoția este valabilă până pe 29 aprilie, inclusiv.

hpw La Flanco găsim o promoție similară, la achiziția unui laptop HP Pavilion G6-2230sq cu procesor Intel Core i5-3210M 2.50GHz, Ivy Bridge, 6GB RAM, hard disk de 750GB, vei primi un Multifunctional HP Deskjet Ink Advantage 3515 e-All-in-One.

tv samsung Pentru orice TV Samsung din promoţie cumpărat în perioada 23 aprilie – 8 mai 2013 primeşti TVA-ul înapoi, sub forma de Card Cadou. Oferta conține televizoare cu diagonala cuprinsă între 80-101cm.

ipads

Primești o reducere de 200 RON la achiziția oricărui iPad din ofertă în cazul în care îți înlocuiești un dispozitiv vechi din categoria tablete, sistem PC sau notebook.

samsungtab Tableta Samsung Galaxy Tab2 P5110, cu procespr Dual-core 1GHz Cortex-A9, Android v4.0.3 Ice Cream Sandwich, PLS TFT capacitive touchscreen 10.1″, 16GB și Wi-Fi are o reducere de preț de 7% la Evomag.

Mașină spălat O ofertă bună ce ține de electrocasnice: pentru orice mașină de spălat Samsung din ofertă primești un aspirator fără sac Samsung VC în valoare de 249 RON.

*Pentru mai multe informații consultă ofertele complete de la eMag, Flanco, Evomag și recomandările lunii aprilie.

Alte articole interesante pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *