Quiz – Aplicatie/program pentru chestionare si teste

Quiz este o aplicatie simpatica ce va poate ajuta sa creati si sa rezolvati chestionare. Mai mult, daca cei care raspund la intrebari sunt “testati” pe acelasi calculator, programul va stabili si o ierarhie in functie de punctaj si timpul in care s-a raspuns la intrebari. Cred ca aplicatia este destul de utila pentru teste scolare, teste de laborator etc, si reduce si din efortul profesorului care nu mai este nevoit sa corecteze..

Aplicatia este gratuita pentru uz necomercial, deci daca nu aveti de gand sa faceti chestionare pentru bani o puteti folosi linistiti (cititi si termenii de licenta pentru mai multe detalii). O puteti sugera unora din profesorii vostri (celor mai deschisi..).

quiz1

Interfata este simpla, dar asta nu afecteaza cu nimic functionalitatea. Chestionarele se creeaza relativ usor, in 10 minute va veti da seama ce aveti de facut. Intrebarile pot fi facute sa apara in ordine aleatoare, se poate alege un timp limita de rezolvare, se pot alege raspunzuri multiple sau nici un raspuns corect.

quiz3

Chestionarele pot fi rezolvate folosind acelasi program si la alegerea raspunsurilor pe langa indicarea vizuala veti auzi diverse sunete care va vor da de inteles daca ati raspuns corect sau nu (se pot dezactiva sunetele). La sfarsitul testului veti vedea clasamentul ce contine rezultatele celor care au sustinut testul pe acelasi calculator.

quiz2

Am descoperit dintr-o intamplare aceasta aplicatie si mi-a placut foarte mult. Sper ca va va folosi si voua.

Descarcare: http://www.luziusschneider.com/QuiztxtE.html#Download
Dimensiune: 5,8MB
Trimite articolul și prietenilor tăi!

6 comentarii

  1. am descarcat acest program dar nu are meniu in limba romana de unde pot gasi cu meniu in limba romana

    • Bună Dana, nu ştiu dacă aplicaţia are suport pentru limba română. Oricum, întrebările & răspunsurile pot fi puse în limba română. Succes!

  2. daca nu ma insel, la liceul meu se foloseste de ceva timp aplicatia

      • ca un fapt foarte divers. desi parea un program solid, dupa 3 ore de folosire intens a crapat si s-a dus rezultatele unui test la matematica(desi prin urmare toti am luat 10). dupa o perioada tot ce raspundeai era corect 😐

Comentariile sunt închise.