Meniu Închide

Restaurare/Recuperare icon-uri Recycle Bin, My Computer, My Documents

Pentru ca am vazut ca intra lumea de pe google si cauta informatii despre cum se restaureaza iconurile de la Recycle Bin, My Computer, My Documents, o sa detaliez un pic.
Restaurarea se poate face in mai multe feluri.. insa cel mai simplu e sa folositi TweakUI, dupa ce il instalati, il deschideti, mergeti la sectiunea Desktop si bifati icon-urile care vreti sa apara pe desktop.

Aceasta aplicatie ofera acces la multe setari ascunse “privitorului”, si daca nu stiti ce faceti limitati-va la restaurat iconurile.

Alte articole interesante pentru tine

12 Comments

 1. DJ VLK

  Am si eu o problema,am pe un stick niste fisiere la care le-am dat Hidden si acum cand dau la Folder options si bifez acolo la Wiew show Hidden Files and folders nu m-i le mai arata,dar ele fisierele sunt pe stick! Ce se poate face in cazul asta ? Astept raspuns cat se poate de repede ! Multumesc anticipat

 2. cornel

  am instalat TweakUI ,dar la sectiunea Desktop nu imi apare recycle bin,nu am ce bifa.
  ce se poate face in cazul asta?
  multumesc!

  • Alexandru

   Click dreapta pe desktop, properties, icons sau appeareance parca, desktop icons (nu mai stiu exact pt ca nu mai folosesc XP de ceva vreme) si bifezi ce vrei sa apara.. Succes.

 3. noreply@blogger.com (Ionut)

  My Copmuter, My Documents se pot restaura si din display properties, da cred ca ai zis asa pentru ca e mai simplu odata ce ai instalat Tweak UI.. e bine ca mai bagi si articole pentru noobi pe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *