Restaurare/Recuperare icon-uri Recycle Bin, My Computer, My Documents

Pentru ca am vazut ca intra lumea de pe google si cauta informatii despre cum se restaureaza iconurile de la Recycle Bin, My Computer, My Documents, o sa detaliez un pic.
Restaurarea se poate face in mai multe feluri.. insa cel mai simplu e sa folositi TweakUI, dupa ce il instalati, il deschideti, mergeti la sectiunea Desktop si bifati icon-urile care vreti sa apara pe desktop.

Aceasta aplicatie ofera acces la multe setari ascunse „privitorului”, si daca nu stiti ce faceti limitati-va la restaurat iconurile.
Trimite articolul și prietenilor tăi!

12 comentarii

 1. mie nuimi apare nici in desktop in tweakui!!!! din ce cauza nu pot sa dau deloc de el?!?!

 2. Am si eu o problema,am pe un stick niste fisiere la care le-am dat Hidden si acum cand dau la Folder options si bifez acolo la Wiew show Hidden Files and folders nu m-i le mai arata,dar ele fisierele sunt pe stick! Ce se poate face in cazul asta ? Astept raspuns cat se poate de repede ! Multumesc anticipat

 3. am instalat TweakUI ,dar la sectiunea Desktop nu imi apare recycle bin,nu am ce bifa.
  ce se poate face in cazul asta?
  multumesc!

  • Click dreapta pe desktop, properties, icons sau appeareance parca, desktop icons (nu mai stiu exact pt ca nu mai folosesc XP de ceva vreme) si bifezi ce vrei sa apara.. Succes.

 4. Daca doriti sa schimbati iconurile la My Computer, Recycle Bin sau My documents, gasiti icon-uri si informatii suplimentare aici

 5. My Copmuter, My Documents se pot restaura si din display properties, da cred ca ai zis asa pentru ca e mai simplu odata ce ai instalat Tweak UI.. e bine ca mai bagi si articole pentru noobi pe aici.

Comentariile sunt închise.