Revo Uninstaller – Dezinstalare totala

Revo Uninstaller este o aplicatie ce va ajuta sa dezinstalati in totalitate programele nedorite din calculator, dar si aplicatiile care se incapataneaza sa ramana.

In comparatie cu Add/Remove Programs al Windows-ului, Revo Uninstaller este mai rapid si mai eficient, deoarece dezinstaleaza si aplicatiile care au uninstaller-ul „defect”.

Datorita algoritmilor sai, Revo Uninstaller analizeaza intai datele aplicatiei, sugerandu-va dupa dezinstalare ce chei din registri, si ce fisiere de configuratie sau temporare ramase in urma aplicatiei buclucase sa stergeti. Astfel aplicatia nedorita este stearsa complet. Aplicatia mai are si un mod „Hunter”, pentru a va inlesni dezinstalarile.
Fie ca doriti sa stergeti complet un program, fie ca doriti sa stergeti un program care are uninstaller-ul defect si nu vrea sa se dezinstaleze, Revo Uninstaller e potrivit. Un atuu il reprezinta si faptul este disponibil si in format portabil.

LE Are si suport pentru limba romana si cateva functii de mentenanta.


Pagina web: http://www.revouninstaller.com/
Descarcare: http://www.revouninstaller.com/…load.html
Dimensiune: ~4,3MB
Multumesc lui nelu b pentru recomandarea acestei aplicatii.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

14 comentarii

 1. Ca sa ma convingi ca face totul am o intrebare: sunt unele programe instalate care nu se vad nici in control panel si nici in Revo, am intalnit eu un caz. Cum faci sa le vezi ca sa poti dezinstala cu Revo !!!???

   • Cred ca ar fi bine daca ai gasi ceva tot free, dar care sa vada si ce „nu se vede” ! Eu stiu ca exista si am dat peste asa ceva numai ca este mult timp de atunci si nu mai stiu care prg. ar fi … 🙂

 2. mişto program. am realizat şi eu un program asemănător dar cu mai puţine functionalităţi. Chiar se merită să foloseşti alt utilitar în afara add/remove.

 3. Mai adaug doua atuuri, daca imi dai voie:
  1.are traducere în limba română
  2.are şi cîteva unelte pentru optimizare şi curaţare:autorun manager,windows tools,junk file cleaner, tracks cleaner

 4. @Adi
  Iti multumesc foarte mult pentru aprecieri, sa stii ca inseamna foarte mult pentru mine si ma motiveaza.
  Iti doresc multa sanatate si succes!

 5. Profit de această ocazie și te felicit pentru aceste articole (implicit și programe) foarte folositoare. Mulțumesc că de multe ori tratezi subiectul și din perspectiva celor care se pricep mai puțin (spre deloc) la IT, pe mine cel puțin mă ajută aceste informații.

Comentariile sunt închise.