Rockstar a anuntat Grand Theft Auto San Andreas pentru terminalele mobile

Grand Theft Auto: San Andreas (cunoscut și sub numele de GTA: SA) este un joc video de actiune și aventura dezvoltat de Rockstar North. Este al treilea joc 3D dupa Grand Theft Auto III si Grand Theft Auto Vice City si al cincilea din serie.

sanandreas

In 2011 Rockstar a anuntat portarea jocului Grand Theft Auto III pe terminalele mobile Android/iOS si tablete pentru a sarbatori 10 ani de la lansarea titlului. Jocul se folosea de controale touch si swipe-uri pentru a controla camera si tot swipe-ul te ajuta sa iti alegi arma.

La inceput jocul nu a avut suport pentru terminalele iPhone 5, iar un update intarziat a rezolva aceasta problema si petru posesorii de produse Apple jocul putea sa salveze progresul direct in iCloud pentru a putea juca si pe alte terminale aceeasi salvare.

In mai putin de 1 zi de la lansare jocul a urcat in top 1 atat pe Android cat pe iOS, iar Rockstar a generat un profit considerabil din vanzarea jocului si pentru utilizatorii de Android jocul are suport pentru Gamepad. Urmeaza 2012 si ne asteptam la o noua portare pentru urmatorul joc din seria Grand Theft Auto mai exact Grand Theft Auto Vice City 10th Anniversary.

La inceput se misca destul de greu pe unele terminale insa aceasta problema a fost rezolvata in timp.Jocul semana foarte mult cu fratiorul sau mai mic Grand Theft Auto III insa are ceva imbunatatiri la partea de grafica. Desi anul acesta Grand Theft Auto San Andreas care a fost lansat in 2004 nu a implinit 10 ani cei de la Rockstar au anuntat portarea jocului pe tabletele cu Android si iOS folosind controale touch noi si o grafica mult mai buna in comparatie cu grafica consolelor vechi (PS2 si Xbox).

Momentan nu stim la ce pret va fi disponibil jocul si nici lista terminalelor compatibile dar mai mult ca sigur ca va merge fara probleme pe un telefon Android cu procesor dual-core.

Trimite articolul și prietenilor tăi!