Meniu Închide

S-a lansat Noul Bitdefender

Noul Bitdefender

Bitdefender a lansat noua generație de produse destinate utilizatorilor individuali. Pentru că la capitolul detecție produsele Bitdefender s-au menținut pe locul întâi de mai bine de un an de zile, la această generație vor fi observate îmbunătățiri majore în special la capitolul performanță datorită tehnologiei Photon.

Noile produse Bitdefender Antivirus se adaptează perfect caracteristicilor fiecărui computer în parte, pentru viteză și protecție de top a datelor personale.

Tehnologia inovatoare Bitdefender Photon™, pe care o înglobează noul Bitdefender, descoperă gradual aplicațiile software instalate în computer, mulându-se pe fiecare configurație de PC și memorează procesele ce trebuie sau nu monitorizate.

Rezultatul se traduce într-un număr mai mic de fișiere sub control constant și mai puține resurse de sistem consumate pentru a-l menține în deplină siguranță.

O altă funcție nouă și extrem de utilă este aceea de Wallet, ce păstrează datele cruciale în spatele unui scut protector impenetrabil și asigură utilizatorului, în același timp, un acces facil.

Centrul de securitate

De asemenea, noua gamă extinde și dezvoltă funcțiile care au permis Bitdefender să câștige titlul de Produsul anului de la AV-Comparatives, precum și toate celelalte premii din industrie pe parcursul anului trecut.

“După succesul fenomenal obținut de Bitdefender în ultimii doi ani, suntem conștienți că experții și publicul se așteaptă să ne păstrăm leadership-ul la nivelul industriei în ceea ce privește performanța. Am încredere că noua noastră generație de produse va menține acest leadership și va face față cu success provocărilor,” spune Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

În contextul în care în ultimii 10 ani numărul de terminale conectate la internet a înregistrat o creștere explozivă, puține lucruri s-au schimbat în ceea ce privește modul de autentificare pe internet. Folosirea repetată a acelorași parole, dar și parolele slabe par a fi principalul motiv pentru scurgerile de informații importante.

De asemenea, un raport de securitate complet nou garantează protecția utilizatorilor, ghidându-i spre măsuri de securitate sporită prin recomandări și notificări personalizate.

Alte articole interesante pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *