Meniu Închide

Sendspace – Hosting de fisiere gratuit

Sendspace.com este un serviciu de hosting de fisiere, ce ofera posibilitatea de a “urca” pe un server fisiere de maxim 300MB care pot fi oferite spre descarcare prietenilor furnizadu-le acestora doar un link.

Sa presupunem ca vreti sa trimiteti niste cursuri tuturor colegilor sau alte materiale. Arhivati pozele intr-o arhiva criptata cu parola, si trimiteti prin sendspace. Veti economisi timp si efort, pentru ca le “trimiteti” o singura data, nu la fiecare coleg in parte.

sendspace

Puteti sa completati si adresa de mail a unui prieten, pentru a fi notificat ca i-ati trimis un “pachet”. Daca veti completa si adresa de e-mail a dumneavoastra, veti primi un e-mail in care aveti link-ul de descarcare si link-ul de stergere (asta daca vreti ca pachetul dumneavoastra sa fie disponibil o perioada limitata).

In concluzie, mi-a placut sendspace.com datorita usurintei in utilizare, si a faptului ca ecranul nu e ticsit de reclame (pentru ca ofera si servicii platite care le aduc venituri), incat nu gasesti link-ul de descarcare.

Alte articole interesante pentru tine

3 Comments

  1. Paul

    Imi place interfata simpla si posibilitatea de a uploada 5 fisiere x 300 Mb bucata.
    Nasol este ca fisierul este sters dupa 7 zile, am patit-o sa “doarma” clientul si sa trebuiasca sa re-uploadez unele fisiere!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *