Shellexview – Configurezi ușor meniul click dreapta

Shellexview este un manager de extensii pentru Windows Explorer, ce vă ajută să configurați ușor anumiți parametri printre care și elementele care apar în meniul click dreapta (cunoscut și ca meniul contextual). L-am descoperit din pură întâmplare, căutând informații despre posibilele cauze pentru care nu-mi mai apărea meniul click dreapta din Windows. În cazul meu, o aplicație instalată în calculator o luase razna, și meniul contextual refuza să mai apară la click dreapta.

Shellexview

Pentru a dezactiva/activa pe rând elementele suspecte/supărătoare din meniul click dreapta, descărcați aplicația, o dezarhivați/instalați după caz, și din lista cu elemente grupate pe categorii le selectați pe cele din categoria Context Menu, iar prin enable/disable veți ajunge la rezultatul dorit.

Aplicația este utilă și pentru dezactivarea altor extensii decât cele din meniul contextual, cum ar fi: Browser Helper Object, IE Toolbar, Explorer Bar, Shell Folder, etc.

Ca o mențiune, deși Shellexview poate fi utilizat de oricine, această unealtă este destinată celor mai pricepuți în ale calculatoarelor așa că folosiți-o cu prudență.

Descarcă Shellexview

*aplicație instalabilă sau portabilă, pentru 32 și 64 biți

Trimite articolul și prietenilor tăi!