Vi s-a întâmplat vreodată să pierdeți toate bookmark-urile din browser după ce ați reinstalat sistemul de operare? Sau să doriți să accesați un site de pe alt calculator, dar să nu vă mai amintiți adresa exactă?
“Era .com? Sau .ro? Ia să încerc și cu .net… Parcă se numea altfel…”
Sitehoover vă stochează site-urile preferate și vă ajută să le organizați, astfel încât să le accesați rapid oriunde v-ați afla. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont pe www.sitehoover.com și să vă adăugați adresele site-urilor pe care le vizitați de obicei. Le puteți introduce pe toate la un loc (default) sau le puteți organiza pe foldere. După adăugarea unui site îi puteți modifica titlul, puteți adăuga alt thumbnail sau notițe și îl puteți muta în alt folder.
“Aspiratorul” de site-uri (hoover = aspirator) vă oferă posibilitatea să vă personalizați contul alegându-vă un background predefinit sau adăugând o fotografie din calculatorul personal. De asemenea, SiteHoover vă generează codul html care poate fi inclus în site-ul dumneavoastră, astfel încât vizitatorii să-l adauge în propriul hoover printr-un simplu clic.
Sitehoover este disponibil doar în engleză și polonă. Mi s-a părut neplăcut totuși faptul că bara de Google Search “încorporată” face trimitere către www.google.pl (Szukaj = Căutare).
Cu o interfață prietenoasă și foarte simplă, sitehoover.com reprezintă o soluție eficientă pentru gestionarea resurselor din mediul online.
Salut,
Eu nu reusesc sa adaug un site intr-un folder 😐
Sunt foarte multe aplicații sau site-uri care îți gestionează bookmark-urile, și fiecare se mulează pe nevoile unui utilizator.
Chrome are implementată o opțiune de sincronizare a bookmark-urilor prin contul tău Google.
Mie mi se pare cea mai bună soluție pentru că exista deja în browserul pe care îl folosesc cel mai des, sincronizează singur când adaug, șterg sau modific un bookmark și trebuie doar să țin minte contul de Google.
SiteHoover se pare că are în plus metode de informare asupra schimbării conținutului bookmark-urilor (nu am testat exact) și un Api. Mi se par totuși un dezavantaje: poți uita numele (sitehoover.com), nu te poți înregistra folosind open id (un cont de yahoo/facebook/google/twitter sau chiar OpenId), Google în polonă (mi se pare mai mult decât neplăcut), nu are nici o legătură cu bookmark-urile browserului și seamănă izbitor cu „New Tab Page” din Google Chrome 😀
Cât despre „gestionarea resurselor din mediul online”, recomand un elefant: evernote.com
Da, asa cum ai spus si tu, sunt multe solutii pentru gestionarea bookmark-urilor. Sitehoover este doar una dintre ele. Ramane la latitudinea utilizatorului sa aleaga varianta care ii satisface cerintele 🙂
O seara placuta 🙂
da un tutorial folositor.am si eu o intrebare ptr tine tu de ce nu faci tutoriale video?
Am mai făcut și vor mai fi. 🙂
eu folosesc mozila si deci imi salvezi bookmarkurile cu mozbackup.Este un program f simplu de folosit si iti salveaza nu numai adresele si toate setarile parolele istoria skinurile.Este un program f bun.
Da, știu și de mozbackup 🙂 Eu am ales sitehoover pentru că nu îmi place să instalez prea multe progrămele și add-on-uri. Am acces la el de oriunde, chiar și de pe calculatoarele pe care „nu am voie” să instalez alte softuri.
2 Words : Opera Link.
iti recomand