Sony Xperia™ Z, din 25 martie la Orange

xperia-z

Începând de astăzi au început precomenzile pentru Sony Xperia™ Z la Orange, acesta urmând să intre în ofertă din 25 martie. Clienţii care își exprimă intenția să cumpere acest smartphone din magazinul online vor primi cadou un Sony SmartWatch.

Comunicatul de presă

Smartphone-ul Sony Xperia™ Z este compatibil cu tehnologia HD Voice, disponibilă exclusiv la Orange și poate fi achiziționat la prețul de 259 de euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39. Cu un design subțire, de numai 7,9 mm, Sony Xperia™ Z are la bază sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1 și un cpu Qualcomm® Snapdragon™ S4 Pro quad-core 1,5GHz și 2GB RAM.

Telefonul dispune de un ecran de 5 inchi full HD și este dotat cu o cameră foto de 13 MP cu tehnologia Exmor™ RS, primul senzor cu video HDR pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să facă fotografii statice sau în mișcare reușite chiar și atunci când lumina vine din spatele subiectului fotografiat. Inteligent, elegant și durabil, Sony Xperia™ Z este creat pentru a fi rezistent la apă, rezistent la praf și suficient de puternic pentru a face față oricăror provocări.Clienţii Orange care aleg un Sony Xperia™ Z pot apela la un Orange Expert pentru transferarea conținutului din vechiul telefon în noul smartphone, pentru instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului.

De asemenea, clienții Orange pot contacta un Orange Expert ori de câte ori au nevoie de asistență în privința utilizării smartphone-ului, fie online, fie în Orange shop sau la telefon, la numarul 408. Orange recomandă clienților să aleagă și o asigurare pentru telefon în primele 30 de zile de la achiziţie pentru a-și proteja investiția de situațiile neprevăzute.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

7 comentarii

  1. salut,ce as mai putea face sa salvez niste date dupa ce am reinstalat windows?

  2. Dispozitivul este excelent. Doar ca apare o intrebare, Sony va avea iar probleme cu actualizarile de firmware? Pur si simplu n-am chef sa astept iar un an de zile cum a fost cu Xperia X10.

      • Ma indoiesc. Sony nu face niciodata… sa fie bine, ca sa nu fie rau (vorba lui Hagi), cand vine vorba de update-uri de firmware. Si o spun din experienta de acum 1 luna… cand am decis sa updatez Xperia U-ul meu si de atunci suna singur persoane din agenda, merge like shit, se pierde semnalul.

Comentariile sunt închise.