Spybot Search & Destroy – Protectie Antispyware

Spybot Search & Destroy este un produs cu o vechime de 8 ani, ce se ocupa cu detectia si stergerea de elemente spyware, elemente care duc la incetinirea calculatorului si care nu sunt mereu detectate de antivirus.
Spyware se refera la anumite componente care va monitorizeaza activitatea in vederea stabilirii unui profil ce este trimis fara stirea voastra companiilor ce se ocupa de marketing si publicitate.
Daca vedeti bare de instrumente in Browser sau daca pagina home vi s-a schimbat atunci probabil aveti spyware. Insa nu doar astea sunt semne de spyware.

Interfata neschimbata de multa vreme si e structurata destul de bine: din meniul din partea stanga puteti alege sa scanati calculatorul, sa il restaurati la un moment anterior, sa imunizati browserele (blocheaza site-uri cu continut daunator), sa actualizati baza de date sau programul si eventual sa donati ceva celor care se ocupa de proiect.
Daca nu aveti un program antispyware in calculator, parerea mea Spybot Search & Destroy e aplicatia potrivita cu care sa incepeti protejarea calculatorului de spyware.

Pagina web: http://www.safer-networking.org/ro/home/index.html
Descarcare: http://www.safer-networking.org/ro/mirrors/index.html
Dimensiune: ~55MB

Trimite articolul și prietenilor tăi!

10 comentarii

  1. CLAR DUPA ACEASTA INTIMPLARE NU POT SA SPUN CA ACEST PROGRAM ESTE CEL CEL MAI BUN ANTISPYWARE PREFER MALWAREBYTES FREE

  2. am mari indoieli asupra acestui program Spybot Search & Destroy,am incercat sa-l folosesc impreuna cu avira si comodo firewall+malwarebytes free,efectiv sa comportat ca un virus.A inchis dupa o scanare absolut orice program abia am reusit sa-l sterg din task manager este a 2 intimplare de acest gen CHIAR AM MARI INDOIELI FATA DE ACEST PROGRAM

  3. salut, am si eu ointrebareL: de ce nu imi imunizeaza si fisierele de pe internet explorer si pe 32 de bit si pe 64 de bit.multumesc

  4. Il folosesc de dragul vremurilor trecute , cum am mai spus! Dar si cu speranta ca asa gratuit cum e si acum va ajunge din nou ce-a fost!

    • Să ştii ca funcţia de imunizare este de mare efect, indiferent de bătrâneţea lui Spybot S&D.. aşadar eu cred că încă merită. 🙂

  5. este instalat și i-și face treaba așa cum se cuvine, felicitări pentru tot ce faci aci ! 🙂

Comentariile sunt închise.