Startup Delayer – Startup mai rapid

Startup Delayer este o aplicatie mai neobisnuita, ce are ca scop scurtarea timpului de incarcare a aplicatiilor din startup.
Windows-ul porneste aplicatiile din startup in acelasi timp, si in cazul in care aveti mai multe aplicatii (de exemplu antivirus, firewall) procesorul va fi incarcat 100%, iar aceste programe se vor incarca mai greu, si nici calculatorul nu va raspunde la comenzi in timpul acesta.

Startup Delayer permite pornirea aplicatiilor din startup pe rand, dupa un interval de timp configurabil. Aplicatiile cu importanta mare pot fi rulate la intervale mai scurte, iar cele neimportante (anumite servicii, de exemplu ctfmon.exe) pot fi rulate dupa 20 de secunde.

Dupa cum se poate observa din imaginea de mai sus, aplicatiile sunt introduse intr-un timeline (in partea inferioara), care poate fi modificat si cu ajutorul mouse-ului. Puteti testa diferite variante pana obtineti cel mai bun rezultat. Luati in calcul si resursele consumate de programe si in functie de acestea ordonati-le si setati timpii.
Atentie la configurare, si daca nu aveti idee ce face exact va recomand sa nu il folositi.

Pagina web & Descarcare: http://www.r2.com.au

Dimensiune: ~1,31MB

Trimite articolul și prietenilor tăi!

Un comentariu

Comentariile sunt închise.