Meniu Închide

Stergere/Dezactivare MSN Messenger

Nu stiu daca pe voi v-a suparat MSN Messenger-ul, insa cum eu nu-l folosesc, am hotarat ca e prea indiscret si m-am hotarat sa il scot. Este foarte invaziv, porneste odata cu sistemul fara ca eu sa ii fi cerut asta.,si chiar daca nu porneste, sta ca un “obiect neinsufletit”. Am intrat in Control Pannel, Add/Remove Programs, Add Remove Windows Tools si am debifat porcaria cu pricina. Insa am constatat ca nu se sterge de tot, ci mai lasa urme.

Dupa cateva minute de cautare am dat de Remove Windows Messenger 1.0 (exista si versiunea 1.2 dar nu merge descarcata),care este o unealta simpla, care nu necesita instalare si care sterge MSN Messenger-ul definitiv.

Pur si simplu o descarcati, o porniti si apasati Remove it.

In mod sigur nu mai porneste automat, si daca mergeti in Add Remove Programs (descris mai sus), se va sterge. Si uite asa scapi pana la urma de ce ti se baga pe gat, si sta intr-o stare latenta..

Mentionez ca am probat doar sub Windows XP functionarea acestei mici aplicatii, desi sub Windows Vista nu cred ca e cazul.

3 Comments

  1. daniela

    nu stiu ce are calculatorul meu k are un virus si nu stiu cu sa-l dezactivez ca sa imi sterg messingerul si sa -l activez iar ptr k de la virus nu se mai deschide messingerul dak ma poti ajuta cu ceva cu calculatorul meu sau care e virusul care trebuie sa-l activez sa nu mai am probleme cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *