Submitterbot – Inscriere site in peste 500 de directoare web

Submitterbot este un serviciu online care va ajuta sa inscrieti un site sau blog in peste 500 de directoare web gratuite, intr-un mod rapid si usor (semiautomat). Serviciul are o baza de date care este zilnic in “expansiune” (utilizatorii pot adauga directoare noi) si tot ce aveti de facut este sa va creati un cont de utilizator, sa introduceti caracteristicile site-ului vostru dupa care urmeaza inscrierea propriu-zisa.

submitterbot

Inscrierea este rapida deoarece veti alege pentru fiecare director in parte doar categoria corespunzatoare site-ului si uneori un cod antispam. Folosind acest serviciu economisiti timp, pentru ca nu mai navigati prin paginile fiecarui director in parte si nici nu stati sa cautati directoare gratuite.

submit

Acest serviciu este util celor care doresc sa faca optimizare seo pentru site-ul lor și sa mareasca numarul de linkuri către acesta pentru a obtine un pagerank mai bun. Pentru mai multa siguranta, nu introduceti site-ul in mai mult de 25-30 de directoare pe zi. Succes!

Trimite articolul și prietenilor tăi!

40 comentarii

 1. Nu, iti scade pozitia… poti fi penalizat! insa de la 15 linkuri pe zi nu se poate intampla acest lucru.! Ia in calcul ca ai de primit si acceptul administratorului unde se face inscrierea.

 2. Daca inscrii site-ul in mai mult de 10-15 directoare pe zi ai toate sansele sa-ti scada PR-ul.

 3. Buna! Submitterbot este egal cu zero!
  Din cele 500 de inscrieri, aprox. 300 sunt „directoare web”, din care 298 iti dau un link nofolow!
  Restul sunt motoare de cautare.
  Va puteti indexa site-ul in 140 de motoare de cautare pe site-ul nostru director-web.pro .
  Inscrierea in directoare trebuie sa fie manual si neaparat numai in directoare SEO de calitate.
  Folositi mai multe titluri si descrieri si max. 350 pe luna!
  Alegeti directorul cu atentie, sa nu contina jocuri de noroc, continut adult si sa nu amestece categoriile.
  E destul de periculos ca site-ul nostru cu jocuri pentru copii, sa apara cu alte site-uri sau reclame xxx.
  Inscrierile de calitate si relativ rapide se pot efectua cu o lista de directoare web, si InFormEnter addon-ul de la firefox.

  Succes!

 4. Parerea mea este ca e un program care te scuteste de timp pierdut aiurea…si ca este foarte folositor…dar daca esti hapsan si vrei sa inscrii site-ul in toate directoarele o data… atunci vei fi penalizat.
  Recomand acest program sa fie folosit cu grija si sa nu adaugati site-ul mai mult de 15 directoare pe zi. Rabdarea este rasplatita si orice link este bine venit. Succes

 5. Pana la urma cum ieste programul asta. Este bun sau nu?
  A fost cineva penalizat.

  • Ar trebui să fie ok, însă nu te înscrii în toate directoarele odată. Poți să faci o mică analiză înainte de a înscrie în directoare. Succes!

 6. ccred ca este util deoarece am vazut ca te lasa sa iti alegi categoriile, deci nu le pune cum vrea el

Comentariile sunt închise.