Sweet Home 3D – Aplicație pentru design interior

Sweet Home 3D este o aplicație liberă/gratuită pentru design interior, ce oferă realizarea unei previzualizări tridimensionale după un plan 2D. Pe scurt, dacă aveți o schiță de casă sau apartament o puteți importa în această aplicație și adăuga mobilă sau alte elemente după care puteți previzualiza rezultatul.

Vă invit să urmăriți un scurt filmuleț de prezentare al aplicației realizat chiar de producător:


Sweet Home 3D 1.7 tutorial
by SweetHome3D

Pe pagina dedicată se pot găsi foarte multe modele de obiecte „casnice”: calculatoare, monitoare, scaune oglinzi, dulapuri, ferestre etc, ce pot fi adăugate în proiectele dumneavoastră.

sweethomeAplicația are o interfață extrem de intuitivă, vine cu suport foarte bine pus la punct și este foarte ușor de folosit. În captura de ecran am încercat să reprezint o cameră de cămin.. poate unii vor recunoaște anumite elemente..

În concluzie, aplicația este recomandabilă atât amatorilor de decorațiuni cât și persoanelor specializate care doresc să facă o schiță rapidă. Pentru mine, Sweet Home 3D a constituit o surpriză foarte plăcută și sunt convins că o veți aprecia și dumneavoastă.

Descărcare: http://www.sweethome3d.eu/download.jsp

Dimensiune: kit instalare ~28MB

Trimite articolul și prietenilor tăi!

10 comentarii

 1. vreau sa stiu si eu cum pot face o casa cu etaj si mansarda.se poate suprapune planele ca sa imi iasa o vila? ast raspuns. ms anticipat

 2. e super programul … desi pe mine nu ma pasioneaza arhitectura… e tare programul am stat vreo doua ore…

 3. este super tare programul…este chiar folositor…
  dar stie cineva cum se numesc melodiile de pe fundal:((..
  daca stiti nu ezitati sa imi ziceti si mie [mateo_pustiu@yahoo.com]

 4. Am mare nevoie de asa ceva, dar nu stiu dar nu stiu daca este compatibil cu ce vreau eu sa fac cu el. De exemplu am cont pe messengerul 3D IMVU si am nevoie de credite, poti sa obtii credite in multe feluri, dar ce mai usor e sa devii developer (creator).
  Sa faci Haine, Case, Mobila, Adidasi, Masini… etc Dar Sa fie 3D toate ! Oare merge sa le fac in acest program si sa le bag acolo? !adresa siteului este: imvu.com !

 5. mai exista si EnvisioneerExpress care are varianta gratuita, face acelasi mi se pare cel putin la fel de bun.

Comentariile sunt închise.