TeamViewer – Imparti desktop-ul cu prietenii

TeamViewer a mai fost prezentat cu ceva vreme in urma, insa acum, cu prilejul aparitiei versiunii 4, m-am gandit sa reamintesc de el, pentru cititorii mai noi. TeamViewer este o aplicatie prin care puteti avea acces la un alt calculator de la distanta. Nu e troian sau mai stiu eu ce, va puteti conecta doar printr-un ID si o parola, care va pot fi furnizate de cel la calculatoul caruia va conectati. Puteti sa va ajutati prietenii sa isi configureze programe, sa faceti prezentari, sa transferati fisiere si sa va faceti retele VPN.
Mai sus aveti un imagine cu interfata aplicatiei , care este impartita in 2: Wait for a session, voi livrati ID si parola pentru ca altineva sa se conecteze la calculatorul vostru, si Create session, cand voi pe baza ID-ului si parolei va conectati la calculatorul altcuiva.
Daca doriti sa ajutati pe cineva mai putin experimentat, puteti sa ii trimiteti o versiune mai simpla, ce contine doar partea Wait for a session, si cu parola predefinita, ca in imaginea de mai jos.

O astfel de versiune simpla o puteti descarca direct de aici.


Pagina web: http://www.teamvie…ndex.aspx
Descarcare: http://www.teamvie…ad/index.aspx
Dimensiune: ~1,6 MB

Trimite articolul și prietenilor tăi!

4 comentarii

  1. De ce ma pot conecta numai pt 5 minute? asa tre’ sa fie?

  2. Nu e nici o problema, am personalizat o varianta de Team Viewer ca sa arat ca se poate si pentru diversitate, esti liber sa folosesti ce varianta vrei. 😛

  3. foarte folositor program dar il prefer pe cel de la ei de pe site:)

Comentariile sunt închise.