Meniu Închide

Testez Samsung Galaxy Note 3 & Samsung Galaxy Gear

galaxy-note-3-galaxy-gearLansat la IFA Berlin în Septembrie 2013, Samsung Galaxy Note 3 este cel mai nou dispozitiv din categoria phablet a producătorului sud-coreean. Alături de Note 3 Samsung a lansat și Galaxy Gear, un ceas inteligent ce comunică cu smartphone-ul pentru o experiență mai bună a utilizatorilor.

Timp de trei săptămâni voi avea și eu posibilitatea de a testa Samsung Galaxy Note 3 & Samsung Galaxy Gear prin programul Orange Smartphone Tester.

Samsung Galaxy Note 3

Ecranul de 5.7 inch Full HD Amoled, procesorul quad-core tactat la 2.3 GHz, 3 GB RAM, camera foto de 13 MPx și acumulatorul de 3200 mAh sunt principalele atuuri ale Note 3.

Un alt beneficiu al utilizatorilor de Note 3 este xperienţa multitasking, îmbunătăţită şi cu ajutorului noului S Pen şi a ferestrei Pen din Air Command care îi permite utilizatorului să deschidă o fereastră pe ecran şi să deschidă aplicaţii, în timp ce poate continua activităţile curente de pe Note 3.

Samsung Galaxy Gear

Galaxy Gear le oferă utilizatorilor oportunitatea de a fi permanent conectaţi cu device-urile Galaxy. Utilizatorii pot primi notificări referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri şi mail-uri, alături de alerte, iar prin intermediul funcţiei S Voice şi a difuzorului încorporat se pot realiza apeluri hands-free păstrând în acelaşi timp device-ul conectat.

galaxy-gear

Ceasul inteligent va fi în curând compatibil şi cu Samsung Galaxy Note II, precum şi cu Samsung Galaxy S III şi S4.

Posibilitatea de a testa Samsung Galaxy Note 3 și Samsung Galaxy Gear mi-a fost oferită prin programul Orange Smartphone TesterSamsung Galaxy Note 3 este disponibil la Orange cu prețuri începând de la 249 EUR cu TVA inclus alături de un abonament nou Panteră 44.  Galaxy Gear este disponibil la Orange la un preț de 299 EUR cu TVA inclus.

Detalii despre Samsung Galaxy Note 3 și Galaxy Gear

Alte articole interesante pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *