The Hype Machine – Descoperă muzică ușor

Vă place să ascultați muzică mai „deosebită”, care în general nu se dă la radio și e mai greu de găsit? Ei bine, cu toate că am descoperit The Hype Machine acum ceva vreme, am rămas plăcut impresionat de calitatea muzicii cât și cea audio oferită de acest serviciu. Practic, The Hype Machine monitorizează o serie de bloguri care scriu despre muzică, preia conținutul „muzical” prezentat pe aceste bloguri și îl livrează într-o formă ce permite accesarea și marcarea ușoară a melodiilor.

Prin The Hype Machine veți descoperi genuri, formații/interpreți și melodii noi care să vă încânte, iar calitatea audio a fișierelor este destul de mare, ceea ce înseamnă că puteți asculta melodiile liniștiți chiar și pe un sistem audio sau căști audio mai performante.

Genurile muzicale des întâlnite pe The Hype Machine sunt: dream, pop, electropop, synthpop, classic rock, post-punk, instrumental, garage, rock, noise, blues, jazz, chillout, disco, rnb, techno, indietronica, indie, folk, underground, hip-hop, garage..

Audiție plăcută!

Trimite articolul și prietenilor tăi!

7 comentarii

  1. De vreo ora ascult melodii de pe site si sunt intradevar foarte misto si noi pentru mine majoritatea! Thanks for sharing! BTW, great site!

  2. cum downloadez chestia asta cu muzica,sau mai exact cum downloadez muzica cu asta?

  3. Multumesc pentru raspuns!Am sperat ca imi v-a da cineva o veste buna in privinta modemului,dar se pare ca am luat plasa cu aceasta tableta!O dupa amiaza placuta iti doresc!

  4. Am o tableta Fly Touch 3,destul de ieftina,dupa buget!Am o intrebare,adica doua:
    exista vreo posibilitate sa schimb difuzoarele cu unele de putere mai mare?si doi,cu ce modem as putea avea internet cand nu sunt intr-o arie cu wireless sau cablu?
    Multumesc anticipat pentru raspuns!

    • Nu știu dacă poți naviga pe internet folosind un modem usb, pentru că nu ai drivere.. În schimb poți conecta o pereche de boxe dacă ai nevoie de un sunet mai plăcut.

Comentariile sunt închise.