ToDoList – Organizator, Management de Liste

ToDoList este o aplicatie destul de ”stufoasa” pentru organizarea unor informatii sub forma de liste. Este foarte potrivita daca v-ati propus sa va organizati mai eficient, deoarece va veti aminiti mai usor ce aveti de facut.

Vi se ofera posibilitatea sa notati o multime de “parametri” pentru item-urile din lista: timpul estimat, puteti sa va cronometrati in timp ce va ocupati de activitate, indicati data inceperii, data finalizarii, puteti grupa item-urile pe categorii, colora dupa bunul plac, configura interdependenta cu alte item-uri..etc.

De asemenea puteti adauga o descriere (chiar de mari dimensiuni) pentru fiecare item, nivel de prioritate, grad de risc, puteti asocia item-uri cu persoane, le puteti sorta dupa anumiti parametri si multe alte “chichite”.

todolist1

Aplicatia, dupa cum am spus si mai devreme, este foarte complexa si configurabila, si din ce am vazut nu suporta decat limba engleza. Printr-un plugin se poate adauga si functie de calendar. Se gaseste in format portabil, deci poate fi purtata pe un stick si rulata pe orice calculator cu Windoes XP sau mai recent.

Descarcare: http://www.codeproject.com/KB/applications/todolist2.aspx
Dimensiune: 2.2 MB
Trimite articolul și prietenilor tăi!