uCoz aniversează 7 ani și lansează un program de afiliere

ucoz.ro

Am mai scris despre uCoz și cât de ușor este să îți faci un website sau magazin online folosind serviciile lor.

De curând compania a împlinit 7 ani, motiv pentru care cei de la uCoz au lansat un program de afiliere. Un avantaj al acestui program este că afiliații pot să își retragă comisioanele fără a fi nevoie să strângă o sumă minimă.

Mai multe detalii găsiți în comunicatul de presă alăturat.


Comunicat de presă

uCoz, creatorul de website-uri, bloguri si forumuri gratuite, localizat si in limba romana sub domeniul .ro, a implinit 7 ani. Lansat in 2005 de catre doi programatori ucraineni, sistemul s-a extins continuu, in prezent existand peste 1 milion de website-uri create in 16 limbi diferite.

Cu ocazia aniversarii, a fost lansat programul uCoz Afiliat, care permite administratorilor de websiteuri create in orice sistem, sa castige comisioane importante aducand noi utilizatori in sistemul uCoz. Astfel, afiliatii au posibilitatea de a castiga cate 0.5$ pentru fiecare utilizator nou inregistrat in uCoz prin intermediul site-ului lor. In plus, acestia vor castiga si 20% din fiecare pachet platit pe care un utilizator recomandat il achizitioneaza. Pentru a face acest lucru, webmasterii trebuie sa se inregistreze in sistemul uCoz (daca nu sunt deja inregistrati), dupa care sa se autentifice in panoul de administrare Webtop, de unde pot selecta programul uCoz afiliat. Link-ul de afiliere poate fi utilizat atat de administratorii de site-uri uCoz, precum si de cei care detin site-uri non ucoz.

Aceasta este o buna modalitate pentru orice administrator de a-si monetiza website-ul. Metoda creste in eficienta mai ales in contextul existentei unui continut relevant si al unui nivel al traficului semnificativ. In plus, nu exista o limita minima pentru sumele care pot fi retrase, afiliatii avand posibilitatea sa retraga si sume sub 20$ spre exemplu, in contul de PayPal. Detaliile complete despre acest nou program lansat, se gasesc pe Forum-ul uCoz in limba romana. Astfel, toti detinatorii de website-uri intersati de o noua oportunitate de castig online sunt invitati sa se inscrie in cadrul uCoz Afiliere.

Trimite articolul și prietenilor tăi!