Meniu Închide

uCoz lansează un concurs pentru elevi și studenți

ucoz-tuCoz lansează un concurs adresat comunității Wedu. Concursul numit “Website-ul personal, cartea de vizită 2.0 pentru o carieră de succes” se va desfășura între 26 Martie și 31 Mai 2013 și se adresează elevilor, studenților dar și organizațiilor studențești.

Pentru a vă înscrie în concurs trebuie să vă înregistrați în sistemul uCoz și să demarați realizarea unui proiect online, care să conțină una din următoarele teme: Blog sau website personal (Jurnal, Pasiuni, ficțiune, călătorii), Ziar al liceului sau facultății, website al organizației de tineret sau asociații studențești.

Conținutul trebuie să fie generat de voi, să fie interesant, iar design-ul cât mai original și plăcut ochiului.

Premii pentru participanți

Premiile vor fi acordate de către echipă pe data de 1 Iunie, și sunt după cum urmează:

Premiul I – un telefon Samsung Galaxy Mini;
Premiul II – un aparat foto Samsung ES90;
Premiul III – un Multifuncţional Hp Deskjet 1050 All in one;
Premiul IV – Boxe portabile X-Mini V2;
Premiul V – stick USB Serious de 32 Gb;

În plus toți cei care înregistrează în sistem pentru concurs începând cu 26 Martie, vor primi și un pachet Bază pe 6 luni, iar câștigătorii concursului vor primi și un domeniu gratuit COM, NET sau ORG pe 1 an de zile. Așadar, dacă vă gandeați să demarați un proiect online personal, acesta este momentul potrivit să-l începeți!

După ce ați creat website-ul, sunteți invitați să lasați adresa website-ului într-un comentariu pe blogul uCoz. Mult succes!

Alte articole interesante pentru tine

1 Comment

  1. Angel

    Foarte interesant ar fi daca ar fi vorba de un astfel de concurs si pentru wordpress, din cate stiu e cam cel mai cunoscut cms din intreaga lumea.
    Pe cand ucoz e cam depasit in ceea ce priveste numarul de utilizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *