Meniu Închide

Update Notifier pentru add-on-urile de la Firefox

Ca tot am aprofundat latura asta a actualizarilor, am gasit si pentru Firefox un add-on care se ocupa cu management-ul versiunilor noi ale add-on-urilor deja instalate. Coincidenta face sa se numeasca Update Notifier, dar nu are nici o legatura cu ce am prezentat in articolul anterior. Concret, acest mic add on va anunta subtil ca au aparut versiuni noi ale unor add-on-uri si va invita sa le instalati..

Asa ca idee, add-on ul acesta nu face mare lucru, si am mentionat de el doar ca sa stiti ca exista si asa ceva. Cu toate ca Firefox 3 stie destul de bine sa-si aiba grija de actualizari, e posibil ca cineva sa gaseasca util si acest add-on.

*Editare ulterioara: Mie chiar a inceput sa imi placa..

4 Comments

  1. noreply@blogger.com (Alexandru)

    Stiu ca Firefox-ul are un notificator, insa Update Notifier e mai “transparent”. Dupa cum am zis si in articol nu face mare chestie, doar cei deranjati de modul de update al actualizailor de la Firefox, ar putea gasi acest add-oon mai putin deranjant.

  2. noreply@blogger.com (Mihai)

    mozilla are deja un “notificator” de noi addons sau versiune de mozilla … asa ca inca un addons in plus nu e necesar e chiar inutil

Lasă un răspuns