Update Notifier pentru add-on-urile de la Firefox

Ca tot am aprofundat latura asta a actualizarilor, am gasit si pentru Firefox un add-on care se ocupa cu management-ul versiunilor noi ale add-on-urilor deja instalate. Coincidenta face sa se numeasca Update Notifier, dar nu are nici o legatura cu ce am prezentat in articolul anterior. Concret, acest mic add on va anunta subtil ca au aparut versiuni noi ale unor add-on-uri si va invita sa le instalati..

Asa ca idee, add-on ul acesta nu face mare lucru, si am mentionat de el doar ca sa stiti ca exista si asa ceva. Cu toate ca Firefox 3 stie destul de bine sa-si aiba grija de actualizari, e posibil ca cineva sa gaseasca util si acest add-on.

*Editare ulterioara: Mie chiar a inceput sa imi placa..

Trimite articolul și prietenilor tăi!

4 comentarii

  1. Stiu ca Firefox-ul are un notificator, insa Update Notifier e mai „transparent”. Dupa cum am zis si in articol nu face mare chestie, doar cei deranjati de modul de update al actualizailor de la Firefox, ar putea gasi acest add-oon mai putin deranjant.

  2. mozilla are deja un „notificator” de noi addons sau versiune de mozilla … asa ca inca un addons in plus nu e necesar e chiar inutil

  3. N-am folosit ce zici tu, insa o sa ma documentez..Pe miercuri joi vine articolul.. poate chiar mai repede..

  4. Draga Computerica,

    Despre desktop blog editors ce poti sa ne spui? Ai folosit Windows Live Writer?

Comentariile sunt închise.