Utilicioase – Cateva programe utile

O sa va prezint in cele ce urmeaza niste aplicatii foarte utile.

7zip este un arhivator/dezarhivator excelent, cunoaste peste 15 formate de arhive, are suport pentru circa 70 de limbi printre care si limba romana, are si un format propriu (7z), si suporta si criptare AES pe 256 de biti. (citeste mai mult)

Descarca 7zip Vezi cum arata 7zip

La capitolul managere de fisiere, o alternativa gratuita pentru Total Commander este xplorer² lite, care va poate scuti mult timp cand faceti ordine prin calculator. Merita incercat.

Descarca xplorer² lite Vezi cum arata xplorer² lite

TreeSize Free este o aplicatie care ajuta la identificarea folderelor si a fisierelor ce ocupa mult spatiu pe disc. Versiunea gratuita are doar facilitatile de baza, cea comerciala putand crea rapoarte detaliate..

Descarca TreeSize Free Vezi cum arata TreeSize Free

Flexible Renamer este o aplicatie foarte buna pentru renumirea directoarelor sau fisierelor in masa, de exemplu capitalizarea literelor, sau scoaterea anumitor caractere samd…

Descarca Flexible Renamer Vezi cum arata Flexible Renamer

Folder Marker Free o aplicatie ce va permite marcarea folderelor cu un continut deosebit sau dintr-o anumita categorie cu cateva click-uri. Puteti selecta dintre cateva iconuri predefinite, dupa culoare sau continut. Ajuta la navigarea rapida prin aglomerarile de directoare. Poate cauza incetiniri si probleme daca va colorati prea multe foldere….

Descarca FolderMarker Free Vezi cum arata Folder Marker Free

Trimite articolul și prietenilor tăi!