Video DownloadHelper – Descarcare continut multimedia

Am mai prezentat cateva metode de a descarca filme sau continut multimedia de pe anumite site-uri, insa nici una dintre aceste metode nu e la fel de simpla ca utilizarea extensiei pentru Firefox, Video DownloadHelper.

Dupa ce instalati aceasta extensie in Firefox, o sa apara un buton suplimentar (animat cand exista continut de descarcat) de unde puteti selecta intre clipuri sau diversele fisiere disponibile spre descarcare. Este important sa dati play la film sau melodie, altfel e posibil sa nu va apara spre descarcare.

video-download-helper

Extensia este configurabila (Tools/Options/Extensions/DownloadHelper): se pot bloca anumite site-uri cu reclame video, se pot personaliza afisarea iconitei si evidentierea continutului multimedia, extensiile fisierelor pe care le “urmariti”, locatia unde sa fie salvate fisierele si posibilitatea de a converti ce descarcati intr-un anumit format.

vdh

Avantajul folosirii acestei extensii este ca functioneaza in general cu orice site nu doar cu youtube, trilulilu, 220.. insa necesita Firefox.

Instalare: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006
Dimensiune: 464 KB
Trimite articolul și prietenilor tăi!

One comment

Comments are closed.