Windows 7 ( Vienna ) Transformation Pack

De ceva vreme, de cand a „scapat” noul produs al celor de la Microsoft pe internet, oamenii au devenit din ce in ce mai interesati de acesta, iar unii au facut si cateva pachete de transformare, si o sa incep cu Vienna Transformation Pack v1.

Schimbarile produse de acest pachet vizeaza: wallpaperele, bootscreen-ul, icon-urile, sunetele, login-ul cursoarele si vine si cu Vienna Explorer, care se doreste a fi un inlocuitor al explorer-ului clasic. Pie launcher-ul este de asemenea o noutate. Mentionez ca trebuie sa instalati manual totul si skinul interfetei este pentru Windows Blinds.. iar cel pentru bootscreen de TuneUp Style Boot Screen..
Vom afla mai tarziu cat de mult seamana acest Transformation Pack cu „originalul” insa dintre toate cele prezentate e cel mai diferit de Vista 🙂 ..

Altele ar mai fi:

Eu recomand totusi sa nu le incercati.. in principiu complica situatia mai mult decat trebuie. Puteti instala manual sunete, wallpapere si ce e mai accesibil..

Trimite articolul și prietenilor tăi!

2 comentarii

  1. Mi se pare normal sa fie peste Vista ca performante..
    Sigur ca mai e de lucru.. era programat pt 2010-12 dar acu il vor in 2009..

  2. sefu`, incearca un build de windows 7

    nicio varianta din alea nu seamana

    am testat cum merge, mi-a placut, mai e de lucru acolo, ca as fi stat pe el, dar lipsa daemon tools-ului, crash-urile de la azureus, si blocarile repetate cand este isntalat microsoft virtual pc m-au facut sa-l sterg

    ca si performanta, e super okay, cel putin 15-20 % peste Vista Sp1 optimizat

Comentariile sunt închise.