Yahoo Messenger 9 Final & Fara Reclame (cu Ad Remover)

A aparut o versiune noua de AD Remover care poate fi gasita aici.

Acum vreo 2 saptamani a aparut Yahoo! Messenger 9 Final. Momentan recomand versiunea 9.0.0.19.12, pentru ca merge cu ad remover-ul prezentat mai jos. Versiunile precedente beta mi s-au parut enervante, si nici faptul ca erau beta nu era o scuza buna pentru bug-urile alea absurde dupa parerea mea; versiunea 8 ma multumea din toate punctele de vedere.

Pentru versiunea 9 mai sus mentionata

calitatea audio e buna, insa cea video tot lasa de dorit. Parerea mea e, ca daca vreti sa luati parte la o videoconferinta, indicat e sa folositi Skype, pentru ca pe langa calitatea foarte buna a sunetului, calitatea video e cu mult deasupra celei de la Yahoo Messenger. Ce mi se pare oarecum interesant la noul YM e afisarea de imagini si clipuri in fereastra de chat, insa nu mereu ne dorim sa vedem ce ne trimit ceilalti, pentru ca se mai fac si glume proaste. Per ansamblu, noua versiune a YM merita utilizata.

Pentru cei care considera ca e nevoie, am cautat si gasit un ad remover, pe numele lui NoYahooAds, care chiar functioneaza cu versiunea de YM mai sus mentionata si vine fara virusi si spyware. E pur si simplu un fisier batch arhivat, care odata rulat cu messengerul inchis, va elimina reclamele de prin ferestrele YM-ului, prin schimbarea catorva chei de registri. Mesajele offline nu au parut sa aiba de suferit, dar folositi cu prudenta.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

4 comentarii

  1. Salut, merge si pe versiunea 9.0.0.2152, luata acum 2 zile de pe site-ul Yahoo! Cred ca e ultima versiune! O zi buna!

    • 9.0.0.2152 este ultima versiune momentan.. insa iti recomand sa incerci cel mai nou ad remover (click pe link-ul recomandat la inceputul articolului)..

Comentariile sunt închise.